Keitä olemme

Verkkosivustomme osoite on: https://www.linnateatteri.fi.

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n mukainen rekisteriseloste. 

1. Rekisterinpitäjä 

Linnateatteri 
humalistonkatu 7 
20100 

Y-tunnus 0679275-8 

2. Rekisteriasioita hoitava henkilö 

Marjo Tamminen 
marjo.tamminen@linnateatteri.fi 
puh. 0408258250 

3. Rekisterin nimi 

Linnateatterin asiakaspalvelurekisteri. 

4. Rekisterin käyttötarkoitus 

Rekisterin tietoja voidaan käyttää Linnateatterin asiakassuhteen ja muun asialliseen yhteyteen perustuvan suhteen, kuten yhteistyökumppanuuden, hoitamiseen, hallinnointiin ja kehittämiseen. Henkilötietoja käsitellään muun muassa teatterimme palveluiden toteuttamiseen, kuten lippujen toimittamiseen ja laskutukseen, ravintolapalveluiden toteuttamiseen sekä asiakasviestintään. Lisäksi sähköisten tiedonantojen, tapahtumatietojen, varaustietojen ja asiakaspostitusten lähettämiseen sekä asiakaspalvelupyyntöjen käsittelyyn esimerkiksi lippumyymälässä, pikaviestinpalveluissa, puhelimitse tai sähköpostitse.  Käsittelemme henkilötietoja myös palveluidemme ja muun liiketoimintamme analysointiin ja kehittämiseen sekä tilastointitarkoituksiin. 

Lisäksi henkilötietoja voidaan käyttää Linnateatterin ja sen valikoimien yhteistyökumppaneiden suoramainontaa, etämyyntiä ja muuta suoramarkkinointia sekä markkina- ja mielipidetutkimusta varten, mukaan lukien sähköisesti toteutettava suoramarkkinointi. Jotta voimme tarjota kiinnostavia sisältöjä, voimme kohdentaa markkinointiviestintäämme analysoimalla rekisterissämme käsiteltäviä tietoja, kuten ilmoitettuja kiinnostuksen kohteita ja palveluidemme käyttötietoja. 

5. Rekisterin sisältämät tiedot 

Käsittelemme rekisterissä seuraaviin ryhmiin liittyviä tietoja. 

Perustiedot, kuten 

 Asiakkuuteen tai muuhun asialliseen yhteyteen liittyvät tiedot, kuten 

YKSILÖIVÄN HENKILÖTIEDON ANONYMISOINTI 

Linnateatteri kerää ja säilyttää henkilötiedot kunkin rekisterin käyttötarkoituksen mukaisesti, eli vähintään 7 vuotta. 

6. Rekisterin suojaus 

Keräämme tiedot tietokantoihin, jotka ovat palomuurein, salasanoin ja muin teknisin keinoin suojattuja.  
Rekisterin käyttöoikeus edellyttää asiakastietokannan pääkäyttäjän myöntämää käyttäjätunnusta. Pääkäyttäjä määrittää myös käyttäjälle myönnettävän käyttöoikeustason. 
Lisäksi Linnateatteri on sopimuksellisin keinoin huolehtinut siitä, että henkilötietoja sen lukuun käsittelevä yhteistyökumppani on sitoutunut henkilötietojen suojaamiseen myös omien työntekijöidensä toimien osalta. 

7. Tarkastusoikeus 

Sinulla on henkilötietolain 26 §:n mukaisesti oikeus tarkistaa, mitä sinua koskevia tietoja rekisteriimme on tallennettu. Tarkastusoikeus on maksuton enintään kerran vuodessa (12 kk) toteutettuna. Tarkastuspyyntö tulee tehdä henkilökohtaisesti toimistollamme tai lähettää kirjallisesti ja allekirjoitettuna osoitteeseen: 

Linnateatteri  
Rekisteriselosteasiat 
Humalistonkatu 7  
20100 Turku  

8. Tietojen korjaamisoikeus 

Sinulla on aina oikeus pyytää rekisterissä olevan, sinua koskevan virheellisen, puutteellisen, tarpeettoman tai vanhentuneen tiedon korjaamista. Korjaamispyyntö tulee tehdä kirjallisesti ja riittävän yksilöidysti ja se tulee osoittaa seuraavan osoitteeseen: 

Linnateatteri 
Rekisteriselosteasiat 
Humalistonkatu 7 
20100 TURKU 

9. Kielto-oikeus 

Sinulla on oikeus kieltää sinua koskevien henkilötietojen käsittely ja luovuttaminen suoramainontaa, etämyyntiä ja muuta suoramarkkinointia sekä markkina- ja mielipidetutkimuksia varten ottamalla yhteyttä meihin. Vaikka päättäisit lopettaa markkinointiviestien vastaanottamisen, pidämme huolen, että saat jatkossakin tekemiisi ostoksiin liittyviä viestejä. Esimerkiksi, voimme yhä ottaa sinuun yhteyttä tilaukseesi liittyen. 

SIVUSTOJAMME JA SOVELLUKSIAMME EI OLE TARKOITETTU LAPSILLE 

Sivustomme ja sovelluksemme on tarkoitettu aikuisille. Emme tietoisesti kerää lasten henkilötietoja. Jos olet vanhempi tai laillinen huoltaja ja uskot, että lapsesi on antanut meille tietoja, voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse info@linnateatteri.fi  

10. Säännönmukaiset tietolähteet 

Rekisterimme säännönmukainen tietolähde on rekisteröity itse hänen antaessaan tietoja asioidessaan Linnateatterin tai tämän edustajan tai valikoitujen yhteistyökumppanin kanssa eri rajapinnoissa, kuten Linnateatterin yhteistyökumppaneiden lippujenmyyntipisteissä. Voit antaa itsestäsi tietoja esimerkiksi asiakkaaksi rekisteröitymisen, lipun ostamisen tai Linnateatterin palveluiden käyttämisen tai markkinointikampanjoihin osallistumisen yhteydessä. 

Lisäksi voimme kerätä henkilötietoja käyttämiesi päätelaitteiden välityksellä evästeiden tai muiden vastaavien tekniikoiden avulla sekä lain sallimin tavoin myös kolmansilta osapuolilta, kuten yhteistyökumppaneiltamme. Voimme kerätä ja päivittää rekisterin sisältämiä tietoja myös päivityspalveluja tarjoavien yritysten ja viranomaisten tietokannoista, kuten väestötietojärjestelmästä. 

11. Tietojen luovuttamisesta ja siirtämisestä 

Rekisterin sisältämiä tietoja voidaan luovuttaa valikoiduille kolmansille osapuolille kulloinkin voimassa olevan henkilötietolainsäädännön sallimin ja velvoittamin tavoin. Tavanomaisena osana lipunvälitystoimintaamme voimme luovuttaa henkilötietoja säännönmukaisesti niille tapahtumanjärjestäjille, joiden tilaisuuksiin tai tapahtumiin rekisteröity on ostanut lippuja, lahjakortteja tai muita tuotteita, ja joihin rekisteröidyllä on siten myös asiakassuhde. 

Tapahtumanjärjestäjät voivat käsitellä luovutuksen perusteella henkilötietoja sellaisiin tarkoituksiin, jotka eivät ole yhteen sopimattomia edellä mainittujen henkilötietojen käyttötarkoitusten kanssa, kuten markkinointiin. Lisäksi voimme luovuttaa henkilötietoja huolellisesti valikoimiemme yhteistyökumppaneiden, kuten artistien tai esiintyjien, sellaisiin markkinointitarkoituksiin, jotka tukevat rekisterin käyttötarkoitusta. Tixly.fi luovuttaa henkilötietoja lainsäädännön niin edellyttäessä myös viranomaisille. 

Sivustoillamme voi olla linkkejä kolmansien osapuolten sivustoille tai palveluihin, joita emme hallinnoi. Jos klikkaat jotakin tällaisista linkeistä, sinut ohjataan verkkosivustoille, joita emme hallinnoi. Tätä Tietosuojakäytäntöä ei sovelleta kyseisten sivustojen tietosuojaperiaatteisiin. Tutustu muiden verkkosivustojen tietosuojakäytäntöihin huolellisesti. Emme ole vastuussa näistä kolmansien osapuolten sivustoista. 

Henkilötietoja ei siirretä EU:n jäsenvaltioiden alueen tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle, ellei se ole edellä mainittujen henkilötietojen käsittelyn tarkoituksien kannalta tai tietojen käsittelyn teknisen toteuttamisen kannalta tarpeellista, jolloin tietojen siirrossa noudatetaan henkilötietolainsäädännön vaatimuksia. 

Asiakassuhteen tai muun asiallisen yhteyden päättymisen jälkeen Linnateatteri voi siirtää henkilötietoja omiin suoramarkkinointirekistereihinsä, ellei rekisteröity ole sitä kieltänyt. 

Kommentit

Kun sivuston käyttäjät jättävät kommentteja sivustolle, keräämme kommenttilomakkeessa olevat tiedot, sekä käyttäjän IP-osoitteen ja selaimen versiotiedot roskaviestien tunnistamisen helpottamiseksi.

Kun vierailijat jättävät kommentin tälle sivustolle keräämme tiedon, joka on näkyvissä kommentointikentissä, IP-osoitteen sekä selaimen versioon liittyvät tiedot. Sähköpostiosoitteesta luotu anonymisoitu hajautustieto (hash) voidaan lähettää Gravatar-palveluun, jotta tiedetään onko kommentoija palvelun käyttäjä. Gravatar-palvelun tietosuojaseloste löytyy osoitteesta https://automattic.com/privacy/.

Media

Mikäli lataat kuvia tälle sivustolle, sinun tulee välttää sellaisten kuvien lataamista, joissa on tallennettu paikkatieto (EXIF GPS). Sivuston vierailijat voivat ladata ja katsoa paikkatietoa kuvista, joita sivustolla on.

Evästeet

Jos jätät kommentin sivustolle, voit valita nimen, sähköpostiosoitteen ja url-osoitteen tallennuksen evästeeseen. Tämä toiminto lisää käyttömukavuutta, koska lomaketta ei tarvitse täyttää jokaisella kerralla uudelleen kommenttia lisätessä. Evästetieto poistetaan selaimesta vuoden kuluttua.

Mikäli sinulla on tili ja kirjaudut sivustolle, asetamme väliaikaisen evästeen, joka päättelee tukeeko selaimesi evästeitä vai ei. Tämä eväste ei sisällä henkilötietoa ja se poistetaan kun selainikkuna suljetaan.

Kun kirjaudut sisään asetamme useita evästeitä, jotka tallentavat kirjautumis- sekä näyttöasetuksesi. Kirjautumisevästeet poistetaan kahden vuorokauden kuluessa, näyttöasetuksiin liittyvät evästeet poistuvat vuoden päästä. Mikäli valitset “Muista minut” kirjautumisen yhteydessä, kirjautumistietojasi säilytetään kahden viikon ajan. Mikäli kirjaudut ulos, kirjautumiseen liittyvät evästeet poistetaan samassa yhteydessä.

Mikäli julkaiset artikkelin tai muokkaat olemassa olevaa tallennamme selaimeen evästeen, joka sisältää muokattavan artikkelin ID:n. Eväste vanhenee yhdessä vuorokaudessa.

Muilta sivustoilta upotettu sisältö

Tämän sivuston artikkelit voivat sisältää upotettua sisältöä (esimerkiksi videoita, kuvia, artikkeleita jne.). Toisilta sivustoilta tuodun upotetun sisällön avaaminen on verrattavissa siihen, että vierailija itse kävisi kolmannen osapuolen sivustolla.

Nämä sivustot voivat kerätä tietoa sinusta, käyttää evästeitä, upottaa kolmannen osapuolen seurantaevästeitä ja monitoroida vuorovaikutustasi upotetun sisällön kanssa, mukaan lukien vuorovaikutuksen seuranta jos ja kun olet kirjautunut käyttäjänä sivustolle.

Kenelle jaamme tietosi

os pyydät salasanan palauttamista, IP-osoitteesi liitetään mukaan palautussähköpostiisi.

Kuinka kauan säilytämme tietoa

Mikäli jätät kommentin, kommenttia ja sen metatietoa säilytetään toistaiseksi. Tämä tehdään siksi, että voimme tunnistaa ja hyväksyä seuraavat kommentit automaattisesti sen sijaan, että säilyttäisimme ne moderointijonossa.

Tallennamme rekisteröityneiden käyttäjien (jos sellaisia on) käyttäjäprofiilien tiedot. Kaikilla käyttäjillä on mahdollisuus nähdä, muokata ja poistaa omia henkilötietojaan milloin vain. Ainoastaan käyttäjänimeä ei voi muuttaa. Verkkosivuston ylläpitäjät voivat nähdä ja muokata käyttäjäprofiilien tietoja.

Mitä oikeuksia sinulla on omaan tietoosi

Mikäli sinulla on käyttäjätili tälle sivustolle tai olet jättänyt kommentteja, voit pyytää koostetiedostoa omista henkilötiedoistasi, sisältäen kaiken henkilötiedon, jonka olet meille antanut. Voit myös pyytää henkilötietojesi poistoa. Oikeus omien tietojen poistoon ei koske sellaista henkilötietoa, joka meidän on säilytettävä ylläpidollisista, juridisista tai tietoturvaan liittyvistä syistä.

Minne tietosi lähetetään

Vierailijoiden kommentteja saatetaan tarkistaa automatisoidun roskapostiestopalvelun kautta.

kevään 2024 ohjelmisto on julki!

Tapahtumantäyteinen kevät on pian täällä. Tutustu Linnateatterin monipuoliseen ohjelmistokattaukseen!

HYVÄ TIETÄÄ

SAAPUMINEN, ESTEETTÖMYYS, MAKSUTAVAT

Varmista sujuva teatterivierailu ja nappaa talteen tärpit meille saapumiseen!