Hyvä tietää

Sujuvoita teatterivierailua – tarkista pienet ja isot asiat etukäteen.

NÄIN SAAVUT MEILLE

Sisäänkäyntimme on osoitteessa Humalistonkatu 7, Turku. Sisäänkäynnin oikealla puolella sijaitsee omassa putiikissaan lippumyymälä Lippula. Kesäteatteri sijaitsee Ruissalon Telakalla, os. Hevoskarintie 23, Turku. 

Psst. Katso tarkemmat tiedot ja ohjeet saapumisesta kesäteatteriin täältä.

Tule ajoissa paikalle – tarkistathan lipuista esityksen alkamisajan sekä paikan. Esitykset alkavat täsmällisesti teatterin kellon mukaan ja esityksen alkaessa (ja sama koskee myös konsertteja ja keikkoja) suljemme ovet eikä sisään valitettavasti voi päästä ennen kuin väliajalla. Baari palvelee ennen esitystä, mutta tarjoilu päättyy esityksen ajaksi 5 min ennen esityksen alkua.

Viimeinen puolituntinen ennen esityksen alkua on ruuhkaisin sisäänkäynnillä ja baarissa – ennakoi, ja saavu hieman aiemmin!

Teatterilla ei ole pysäköintipaikkoja; kaupungin pysäköintialueista ja parkkihalleista löydät lisää tietoa Turun kaupungin sivuilta.

ESTEETTÖMYYS

Linnateatteriin on esteetön pääsy pääovesta Humalistonkadulta, ja katsomoon pääsee inva-hissillä. Liikuntaesteisten paikat tulee sujuvan asioinnin varmistamiseksi varata suoraan teatterilta.

TEATTERILIPUT

Lippuvaraukset ovat voimassa normaalisti kaksi viikkoa varauksen tekohetkestä eteenpäin. Ostettuja lippuja ei lunasteta takaisin tai vaihdeta muihin esityksiin.

MAKSUVÄLINEET

Liput voi maksaa käteisellä, pankkikortilla tai yleisimmillä maksukorteilla. Lisäksi lipunmyynnissämme maksuvälineinä käyvät ePassi, Smartum Pay, Kulttuuriseteli, Virikeseteli, Tyky + -setelit, Tyky Online sähköinen arvoseteli. Laskuttaessa lisäämme laskutuslisän 10 €.

LIPPUJEN LUNASTAMINEN JA VARAAMINEN MUUALTA

Liput ovat myynnissä Linnateatterin verkkokaupassa ja lipunmyynnissä, niitä ei voi ostaa muista myyntipisteistä. Verkkokaupasta voit ostaa liput mobiili- tai sähköpostilippuina, toimituskulut 0 €.

RUOKAILU ENNEN ESITYSTÄ

Ruokailu onnistuu ennakkotilauksella valikoitujen esitysten yhteydessä. Jos olet tilannut ruokailun, saavuthan sovittuun aikaan. Tällöin vältymme kaikkien kiireeltä ja saat nauttia illallisen rauhassa.

Ravintolamme toimii tilausravintolana, joten ruokatilaukset tulee tehdä aina ennakkoon joko puhelimitse tai sähköpostitse. Show & dinner -lippuja ostaneille teemme paikkavarauksen automaattisesti, lipun ostajan nimellä. Ruokailumahdollisuus on erikseen mainittujen esitysten yhteydessä. Sähköpostivaraus on voimassa, kun saat siitä vahvistuksen. Ruokailupaikkoja on rajattu määrä.

Suosittelemme tuoksutonta teatterivierailua

Tutkimusten mukaan noin 10–40 % aikuisväestöstä herkistyy tuoksuille. Tuoksuherkkyys vaikuttaa merkittävästi noin 500 000 suomalaisen elämään. (Hengitysliiton nettisivut, 2024).

Suosittelemmekin saapumaan teatteriin tuoksuttomana tai tuoksuja vähentäneenä.

KUVAAMINEN JA PUHELIMEN KÄYTTÖ

Teatteriesityksen kuvaaminen on aina kiellettyä. Elektronisten laitteiden selailu esityksen aikana on myös kiellettyä, sillä näytön valo loistaa pimeässä katsomossa ja häiritsee muita katsojia. Linnateatterin Facebook ja Instagram -tileillä julkaistaan kuvia esityksistä.

Keikoilla valokuvaaminen on sallittua, ellei esiintyjä toisin ilmoita. Videokuvaaminen on aina kiellettyä tekijänoikeussyistä. Huomioithan, että kuvaamisesta ei saa aiheutua häiriötä muulle yleisölle tai henkilökunnalle.

VAATESÄILYTYS

Teatteriin tullessa takit sekä isommat laukut ja reput tulee jättää sisääntuloaulan narikkaan. Isojen kassien ja reppujen vieminen katsomoon tukkii kulkureitit ja lisää tilan palokuormaa. Vaatesäilytys sisältyy lipun hintaan.

LÖYTÖTAVARAT

Lipesikö laukku? Hävisikö hanska? Löytötavaroita voit tiedustella toimistoltamme arkisin puhelimitse tai sähköpostilla klo 9–16.

Henkilökunta kiittää yhteistyöstä!​​​​​​​

HYVÄ TIETÄÄ

SAAPUMINEN, ESTEETTÖMYYS, MAKSUTAVAT

Varmista sujuva teatterivierailu ja nappaa talteen tärpit meille saapumiseen!