Järjestä tapahtuma

Me taivumme monenlaisten tapahtumien näyttämöksi – juhlatila Turun sydämessä!

Linnateatteri eri tapahtumien näyttämönä

Tapahtuman järjestäminen Linnateatterissa on vaivatonta. Meille sopivat niin konsertit kuin pikkujoulutkin. Sellaista juhlaa tai tapahtumaa ei olekaan, johon Linnateatterilla ei olisi annettavaa.

Linnateatterissa saat samasta talosta monipuoliset tilat Turun ydinkeskustassa sekä Suomen huippunäyttelijöiden tähdittämää ohjelmaa teatteriesityksistä stand uppiin ja toiveidesi mukaiset tarjoilut.

Voit myös yhdistää oman tilaisuutesi esityksiimme. Luova tiimimme auttaa suunnittelemaan juuri sinulle sopivan kokonaisuuden.

Puutarhakadun ja Humalistonkadun kulmassa sijaitsevan teatterin yhteydestä löytyy useampia tiloja, joita voit vuokrata juhlatiloiksi tai arkisempiin tilaisuuksiin joustavasti.

Voit myös tehdä vaikutuksen vieraisiisi varaamalla käyttöösi kokonaisen näytöksen ohjelmistostamme. Linnateatterin näytökset ovat usein loppuunmyytyjä, joten voit olla varma, että kutsuusi vastataan myöntävästi.

Tarjoilut tilaisuuteesi toiveidesi mukaan

Loihdimme juhlaasi tai tapahtumaasi täydellisesti sopivan menun. Autamme sinua ruokailun suunnittelussa ja hoidamme kaiken alusta loppuun, hymy huulilla.

Ota yhteyttä!​​​​​​​
Maiju Kotialho, myynti- ja ravintolapäällikkö
p. 040 032 3031
maiju.kotialho@linnateatteri.fi

KIERTÄVIÄ ESITYKSIÄ JA JUHLAPÖYTIEN ANTIMIA

Mitä jos tilaisitkin teatterin luoksesi? Linnateatteri on tunnettu kiertuenäytelmistään ja meidän avullamme järjestät tilaisuuteesi sopivaa ohjelmaa niin lapsille kuin aikuisille – meiltä löytyy pitkä lista osaajia ja erilaisia vaihtoehtoja.

Tutustu kiertue-esityksiin.

PYYDÄ TARJOUS TILAISUUDELLESI

Kaikki kentät ovat pakollisia

(Kerrothan myös tekniset tarpeet ja ennakkojärjestelyt)

PIKKUJOULUT Linnateatterissa

Meillä pikkujoulujen järjestäminen on helppoa. Suositut Show&Dinner-lippupakettimme nitovat yhteen viihdyttävän esityksen sekä tunnelmallisen ja laadukkaan ruokailun.

HYVÄ TIETÄÄ

SAAPUMINEN, ESTEETTÖMYYS, MAKSUTAVAT

Varmista sujuva teatterivierailu ja nappaa talteen tärpit meille saapumiseen!