USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Kysy, me vastaamme.

MiSSÄ LINNATEATTERI SIJAITSEE?

Linnateatteri sijaitsee aivan Turun keskustan ytimessä, osoitteessa Humalistonkatu 7, 20100 Turku. Samaisesta osoitteesta löytyy myös lipunmyyntipisteemme Lippula.

Millä kulkuvälineillä teille voi saapua?

Suosittelemme saapumista julkisilla kulkuvälineillä. Voit tarkistaa Fölin sivuilta itsellesi parhaan bussilinjan.Varsinaista asiakaspysäköintiä Linnateatterilla ei ole, joten pysäköintiin kuuluva aika kannattaa huomioida saapumisajassa.

Miten teen lippuvarauksen?

Voit varata lippuja esityksiin soittamalla lipunmyyntiimme (02) 232 1215, sähköpostilla info@linnateatteri.fi tai tulemalla käymään Lippulassamme.

Lippuvaraus on voimassa kaksi viikkoa varauksen tekohetkestä eteenpäin.

Mistä ja milloin voin ostaa lippuja?

Linnateatterin verkkokaupasta voit ostaa liput nopeasti ja kätevästi mobiili- tai sähköpostilippuna milloiin itsellesi sopii – 24/7. Hintaan ei lisätä toimitus- tai muita lisäkuluja. Verkkokauppaan tulee rekisteröityä ja luoda asiakastunnus.

Lippulamme on auki ke-pe klo 12-17. Asiakaspalvelumme palvelee myös puhelimitse ja sähköpostilla ma-pe klo 9-16.

Mitä tarkoittaa numeroimaton katsomo?

Katsomomme on numeroimaton eli paikat täyttyvät saapumisjärjestyksessä.

Show&Dinner-lipun ostaneille sekä ennakkoon tarjoiluja varanneille varaamme pöydän sekä ravintolaan että esitykseen Teatteriravintolastamme.

Onko esityksissä väliaikaa?

Kaikissa esityksissä ei ole väliaikaa. Sujuvoittaaksemme palveluitamme olemme pidentäneet väliaikoja yleisömäärän ja esityksen luonteen mukaan.

Teillä voi myös ruokailla, miten se onnistuu?

Ravintolamme toimii tilausravintolana, jossa voi etukäteistilauksesta nauttia laadukkaasta ruokailusta ennen esitystä. Ruokailun voit tilata ostamalla suositun Show&Dinner-lippumme valikoituihin esityksiin.

Ryhmiä kehotamme olemaan yhteydessä suoraan myyntipalveluumme.

Tarjoamme ruokailuja myös erinäisiin kokouksiin, juhliin ja muihin tilaisuuksiin. Tilaisuuden järjestämisessä olethan yhteydessä ravintola- ja myyntipäällikköömme Maiju Kotialhoon maiju.kotialho@linnateatteri.fi.

Saako baaristakin purtavaa?

Teatteriravintolamme baarista löytyy vaihtuva valikoima herkkuja sekä naposteltavia. Toisinaan menekki yllättää, teethän tilauksesi etukäteen, näin varmistat myös saatavuuden!

Milloin ovet esityksiin aukeavat?

Avaamme ovet Teatteriravintolan esityksiin 1,5 tuntia ennen esityksen alkua. Tampuurin esityksissä ovet aukeavat tuntia ennen esitystä.

Varaathan saapumiseen hyvin aikaa, sillä viimeinen puolituntinen ennen esityksen alkua on ruuhkainen narikassa, lipuntarkistuksessa sekä baarissa.

Mitä jos myöhästyn?

Esitykset alkavat aina teatterin kellon mukaan ajallaan. Jos käy hullusti ja teatterin ovet ovat jo kiinni tullessanne, olette valitettavasti saapuneet myöhässä. Avaamme ovet seuraavan kerran mahdollisella väliajalla.

Myöhässä saapumisesta ei ole mahdollista saada korvausta eikä lipuilla ole vaihto-oikeutta.

Pääseekö teillä liikkumaan esteettömästi?

Linnateatteriin on esteetön pääsy pääovesta Humalistonkadulta, ja katsomoon pääsee inva-hissillä.

Sähköpyörätuolin ja muiden raskaampien apuvälineiden kanssa liikkuvat opastamme saliin ulkokautta sisäpihalta.

Liikuntaesteisten paikat tulee sujuvan asioinnin varmistamiseksi varata suoraan teatterilta.

PIKKUJOULUT Linnateatterissa

Meillä pikkujoulujen järjestäminen on helppoa. Suositut Show&Dinner-lippupakettimme nitovat yhteen viihdyttävän esityksen sekä tunnelmallisen ja laadukkaan ruokailun.

HYVÄ TIETÄÄ

SAAPUMINEN, ESTEETTÖMYYS, MAKSUTAVAT

Varmista sujuva teatterivierailu ja nappaa talteen tärpit meille saapumiseen!