Opiskelija-alennukset

Linnateatteri tarjoaa alennuksia opiskelijoille. Vuoden 2023 alusta alennuksia on tarjolla Slice-opiskelijaetupalvelussa.

Teatteriliput 10e saman päivän näytöksiin 

Linnateatteri tarjoaa opiskelijoille teatterilipun 10e saman päivän näytöksiin. Etu ei koske vierailunäytöksiä tai konsertteja. Edun voi lunastaa Linnateatterin lipunmyynnistä esityspäivänä, ei koske aiemmin tehtyjä varauksia. Etu lunastetaan näyttämällä Slice-palvelun opiskelijakorttia. 

Teatterilippu -50% alennuksella 

Linnateatteri tarjoaa opiskelijoille teatterilipun -50% alennuksella (alennus lasketaan peruslipusta). Etu ei koske vierailunäytöksiä tai konsertteja. Edun voi lunastaa Linnateatterin lippumyymälä Lippulasta osoitteesta Humalistonkatu 7 näyttämällä Slice.fi-palvelun opiskelijakorttia. Alennus ei koske aiemmin tehtyjä varauksia. 

Etu on lunastettavissa kerran kevät- ja syyskaudella sekä kerran kesäkaudella kesäteatteriesityksiin. 

Alennukset opiskelijoille, työttömille ja eläkeläisille

Linnateatteri tarjoaa osaan esityksistä alennushintaisia lippuja opiskelijoille, työttömille ja eläkeläisille. Alennuksia tarjoaviin esityksiin voi tutustua Linnateatterin ohjelmistossa.

PIKKUJOULUT Linnateatterissa

Meillä pikkujoulujen järjestäminen on helppoa. Suositut Show&Dinner-lippupakettimme nitovat yhteen viihdyttävän esityksen sekä tunnelmallisen ja laadukkaan ruokailun.

HYVÄ TIETÄÄ

SAAPUMINEN, ESTEETTÖMYYS, MAKSUTAVAT

Varmista sujuva teatterivierailu ja nappaa talteen tärpit meille saapumiseen!