KIVEÄ KÄNNISSÄ

Tampuuri

Esityskausi 4.9. - 24.10.2023

Istumapaikkalippu: 28 €
Pystypöytäpaikka: 24 €
Lukkarinpaikka: 40 €

Kesto noin 1 tunti 15 min, ei väliaikaa

Kiveä kännissä

"Minä siivet selkääni saan ja pyllyyni pitkän pyrstön ja kohoon korkeuksiin ylös."

Kansalliskirjailijamme Aleksis Kiven legendaariset kuvaukset kuningasjuoman tuottamista tunnelmista, lentävistä lauseista sekä haasteellisista vaikutuksista ympäristöön tislataan teatterimme näyttämölle. 

Seitsemän veljestä, Olviretki, Nummisuutarit, Kullervo. Kaikkia edellä mainittuja yhdistää miellyttävät, suorastaan maltaiset kuvaukset suomalaisuuden ytimestä.  

Mitä tapahtuu, kun yksi näyttelijä esityksen alussa seuraa kirjaimellisesti Juhanin (Seitsemän veljestä) repliikkiä: ”Juo, veikkonen. Jumalan luoma, juo, sillä nyt on joulu ja varoja ei puutu aitasta. ” Miten taipuu Kiven kieli tämän jälkeen?   

Täysin ennalta-arvaamattomia hetkiä on tiedossa, kun Kiven kootut palat lyödään mäskiksi!  

Kesto noin 1 tunti 15 min, ei väliaikaa

Näyttelijät: Emmi Kangas,Thomas Dellinger, Joonatan Perälä

Ohjaus: työryhmä.

Huom. Esityksen ikäraja on 18 vuotta.


Esitykseen on myynnissä sekä istuma- että pystypöytäpaikkoja. Lisäksi jokaiseen esitykseen on myynnissä 2 kpl Lukkarinpaikkoja, joissa lippuhintaan sisältyy istumapaikan lisäksi pientä suolaista snacksia ja alkumalja.

Esitys on Linnateatterin Tampuurissa. Ovet avataan tuntia ennen esitystä.

....

​​​Liput voit varata nettisivuillamme tai halutessasi myös myyntipalvelustamme.
Ryhmävaraukset (yli 20 henkilöä), ja pyörätuolipaikat vain Linnateatterin myyntipalvelusta.

....

ESITYKSEEN SAAPUESSA:

Sisäänkäyntimme on os. Humalistonkatu 7, Turku. Avaamme ovet 1.5 tuntia ennen esitystä, poikkeuksena lastenesitykset ja pienestradi Tampuurin esitykset, jolloin avaamme ovet tuntia ennen esitystä.

Heti sisäänkäynnin yhteydessä sijaitsee narikkamme. Lippuun sisältyy narikkamaksu. Päällysvaatteet ja isot laukut tulee jättää narikkaan. 

Katsomomme on numeroimaton, saavuthan siis ajoissa, jotta ehdit tutustua palveluihimme ja asettua rauhassa. Varatut paikat (ruokailijoille) on merkitty katetuin paikoin ja nimilapuin. (Ruokailu ainoastaan ennakkotilauksesta, valikoituihin näytöksiin.) Huomioithan, että baari sulkeutuu ja tarjoilu päättyy 5 min ennen esityksen alkua.

Pssst... "Ajoissa saapuminen" tarkoittaa meidän Linnateatterilaisten mielestä 60-45 minuuttia ennen esityksen alkua. Viimeinen puolituntinen ennen esityksen alkua on ruuhkainen sekä sisäänkäynnillä että baarin palveluissa.

Tervetuloa


Näytökset

KIVEÄ KÄNNISSÄ
30.09.2023 19:00
LIPUT VÄHISSÄ, OSTA

KIVEÄ KÄNNISSÄ
18.10.2023 19:00
OSTA LIPPU

KIVEÄ KÄNNISSÄ
21.10.2023 22:00
OSTA LIPPU

KIVEÄ KÄNNISSÄ
24.10.2023 19:00
LOPPUUN VARATTU Ei hätää.
Tarkista lipputilanne myyntipalvelustamme
p. 02 232 1215