KIVEÄ KÄNNISSÄ

Tampuuri

Ensi-ilta 1.3.2023
Esityskausi 2.3. - 10.5.2023

Istumapaikkalippu: 28 €
Pystypöytäpaikka: 24 €
Lukkarinpaikka: 40 €

noin 1 tunti 15 min, ei väliaikaa

Kiveä kännissä

"Minä siivet selkääni saan ja pyllyyni pitkän pyrstön ja kohoon korkeuksiin ylös."

Linnateatterin 20-vuotisjuhlakausi käynnistyy kunnianosoituksella kansalliskirjailija Aleksis Kivelle. Kirjailijan legendaariset kuvaukset kuningasjuoman tuottamista tunnelmista, lentävistä lauseista sekä haasteellisista vaikutuksista ympäristöön tislataan teatterimme näyttämölle. 

Seitsemän veljestä, Olviretki, Nummisuutarit, Kullervo. Kaikkia edellä mainittuja yhdistää miellyttävät, suorastaan maltaiset kuvaukset suomalaisuuden ytimestä. 

Mitä tapahtuu, kun yksi näyttelijä esityksen alussa seuraa kirjaimellisesti Juhanin (Seitsemän veljestä) repliikkiä: ”Juo, veikkonen. Jumalan luoma, juo, sillä nyt on joulu ja varoja ei puutu aitasta. ” Miten taipuu Kiven kieli tämän jälkeen?  

Täysin ennalta-arvaamattomia hetkiä on tiedossa, kun Kiven kootut palat lyödään mäskiksi! 


Näyttelijät: Emmi Kangas,Thomas Dellinger, Joonatan Perälä

Ohjaus: työryhmä.

Huom. Esityksen ikäraja on 18 vuotta.


Esitykseen on myynnissä sekä istuma- että pystypöytäpaikkoja. Lisäksi jokaiseen esitykseen on myynnissä 2 kpl Lukkarinpaikkoja, joissa lippuhintaan sisältyy istumapaikan lisäksi pientä suolaista snacksia ja alkumalja.

Esitys on Linnateatterin Tampuurissa. Ovet avataan tuntia ennen esitystä.


HUOM. Ensi-ilta on siirtynyt 1.3.2023, ja esitykset 5.1.-11.2. sekä 1.4. on aikataulumuutoksen vuoksi peruttu: Tiedotamme lippuja ostaneita/varanneita asiakkaita perutuista esityksistä ensisijaisesti sähköpostilla lippujen siirtoon/hyvitykseen liittyen. Otathan yhteyttä, jos et saa viestiä 13.1. mennessä. Siirto- ja hyvityspyynnöt on tehtävä 28.2.2023 mennessä, sen jälkeen tulleita pyyntöjä ei käsitellä.

....

Liput voit varata nettisivuillamme tai halutessasi myös myyntipalvelustamme.
Ryhmävaraukset (yli 20 henkilöä), ja pyörätuolipaikat vain Linnateatterin myyntipalvelusta.


....


ESITYKSEEN SAAPUESSA:

Sisäänkäyntimme on os. Humalistonkatu 7, Turku. Avaamme ovet Tampuurin esityksissä tuntia ennen esitystä.

Heti sisäänkäynnin yhteydessä sijaitsee narikkamme, maksu on 2,50 €/takki (korttimaksu tai käteinen). Päällysvaatteet ja isot laukut tulee jättää narikkaan. 

Katsomomme on numeroimaton, Kiveä kännissä -esityksiin lippuja myydään sekä istuma- että seisomapaikoille. Saavuthan siis ajoissa, jotta ehdit tutustua palveluihimme ja asettua rauhassa.

Tervetuloa!


Näytökset

KIVEÄ KÄNNISSÄ
10.05.2023 19:00
LIPUT VÄHISSÄ, OSTA