Linnateatterin Sohvateatteri

Huvitusta omalle kotisohvalle

Ota mukava asento omassa pesäkolossa, kaveri kainaloon ja herkut käden ulottuville. Linnateatteri huolehtii viihdyttämisestä!

Psst. Sohvateatteri ei ole vain korona-ajan ratkaisu vaan se tulee olemaan jatkossa pysyvä osa Linnateatteria. Uusia näytelmiä ja muuta sisältöä lisätään kausittain.

KATSELUOIKEUS 7 VRK OSTOHETKESTÄ.


Hupia perheen pienimmille

TATU JA PATU, SYÖMÄÄN!

Aino Havukaisen ja Sami Toivosen kirjaan perustuva Tatu ja Patu, syömään! tarjoilee hauskaa, hyvän makuista ja helposti nieltävää asiaa ravinnosta.

Tässä perheen pienimmille sopivassa näytelmässä omena on ämynä ja banaani on keltapötkö, mutta mikä on Tatupatunanas? Ja miten ruoka oikeastaan etenee suolistossa?


Tatuna ja Patuna lavalla makuhermoja kutkuttelevat Linnateatterin Herra Hakkaraisesta tuttu Kalle Tulander ja YLEn lastenohjelmien konkarinäyttelijä Jaakko Loukkola. Dramatisoinnista ja ohjauksesta vastaa Sami Rannila.

Kesto noin 40 minuuttia. Ikäsuositus: 2+

Osta lippu 9,90/14,90€


MAURI KUNNAS: ETUSIVUN JUTTU

Tämä ei ole valeuutinen: Tassulan Sanomat on pahassa pulassa. Levikki laskee ja lukijat kaikkoavat. Nyt tarvitaan ripeitä toimia!

Kulttuuritoimittaja Herra Hakkaraisesta tulee uusi päätoimittaja. Hän nimittää vakituisen avustajan Masa Marsun toimittajaksi ja Hämähäkki-Heikin vastaamaan nopeasti päivittyvästä verkkolehdestä. Mutta puretaanko toimituksen perinteinen TS-talo, kuten vaihtoehtoisia totuuksia tarjoava kiinteistömoguli Karjula uhkaa?

Menevän musiikin, hauskan ja jännittävän juonen sekä Hämähäkki-Heikin infohetkien kautta näytetään, miten lehti syntyy. Aiheet muuttuvat uutisiksi ja samalla käydään läpi tänä päivänä erittäin tärkeitä medialukutaidon aakkosia.

Näyttelijät: Kalle Tulander ja Nestori Kyyrä
Teksti: Mauri Kunnas
Dramaturgia ja ohjaus: Sami Rannila


Kesto noin 40 minuuttia. Ikäsuositus: 2+

Osta lippu 9,90/14,90€

Miehelle saa ja pitää nauraa

Linnateatterin suositun Miehenkäyttöopas -sarjan kaksi ensimmäistä osaa Miehenkäyttöopas - 10 tapaa selvitä arjesta ja Appivanhempien ABC-kymmenen tapaa selvitä ovat nyt katsottavissa Sohvateatterissa.

MIEHENKÄYTTÖOPAS - 10 TAPAA SELVITÄ ARJESTA

Miehenkäyttöoppaassa otetaan selvää miten mies toimii. Tämä menestyskomedia porautuu kymmenen arkisen tilanteen kautta miehisyyden ytimeen ja katsoo maailmaa, jos ei nyt enkelin, niin ainakin suomalaisen miehen silmin.

Ennakkoluulot saavat kyytiä oikein kunnolla, kun lavalla kohdataan muun muassa lapsen tasolle taantuva keski-ikäinen mies sekä mies, joka uskaltaa tuntea ja rakastaa – ja muistaa jopa anopin syntymäpäivän.


Rooleissa Jukka Rasila ja Mika Räinä. Miehiseen maastoon kaksikon on ohjaillut Kalle Lamberg.

Kesto noin 1 tunti 30 minuuttia.

Osta lippu 14,90 / 19,90 €


APPIVAHEMPIEN ABC

Appivanhempien ABC:ssa nähdään miten appivanhempia lähestytään turvallisesti, saako appiukkoa katsoa silmiin ja minkälaisia kukkia anopille ei MISSÄÄN NIMESSÄ kannata viedä ensitapaamisella?

Tämä Miehenkäyttöoppaan toinen osa antaa kaiken tarvittavan opin. Rooleissa nähdään Jukka Rasila ja Mika Räinä. Ohjauksesta vastaa Kalle Lamberg.

Kesto noin 1 tunti 30 minuuttia.

Osta lippu 14,90 / 19,90 €

.....

Sohvateatteriin on helppo tulla

Nappaa itsellesi mieluinen lippu tämän sivun OSTA LIPPU -linkeistä.

  • Lipun hinta lasten esityksiin on 9,90/14,90€  ja varttuneemman väen esityksiin 14,90/19,90 €
  • Maksu suoritetaan korttimaksuna (debit/credit), verkkopankki yms.
  • Saat onnistuneen oston jälkeen antamaasi sähköpostiosoitteeseen uniikin linkin. Sähköpostiin tulevan linkin takana on pääsylippu jossa oleva numerokoodi toimii pääsykoodina livekatsomoon.
  • Uniikkia linkkiä voi käyttää kerrallaan vain yhdestä laitteesta. Esitystä voi toki katsella useampi saman talouden henkilö yhtä aikaa samalta ruudulta.
  • Linkki on voimassa 7 vuorokautta ostohetkestä.
  • Esitys toimii kattavasti nykyaikaisilla päätelaitteilla ilman erillistä ohjelmistoasennusta, tietokoneilla, tableteilla ja kännyköillä. Vaatimus on nykyaikaista html5-koodia tukeva webbiselain. Lähetyksen paras laatu on HD-tasoa n 5Mbps, mutta adaptoituu automaattisesti myös pienemmille nopeuksille. Intenetyhteyden suositusnopeus 10Mbps.
  • Jos haluat vaihtaa päätelaitetta kesken esityksen, sulje ensin vanha yhteys/kone.

Sohvatyynyt siis kuohkeaksi, naposteltavat käden ulottuville ja netin päässä oleva töllö päälle. Sohvateatteri on valmis ja esitys voi alkaa. Hauskaa teatteriesitystä!

Lahjavinkki:

Sohvateatterin katselulinkki ystävälle tai perheenjäsenelle!

tästä

Tatu ja patu, syömään!

OSTA LIPUT

Mauri kunnas: Etusivun juttu

OSTA LIPUT

MIEHENKÄYTTÖOPAS - 10 TAPAA SELVITÄ ARJESTA

OSTA LIPUT

APPIVAHEMPIEN ABC - 10 TAPAA SELVITÄ!

OSTA LIPUT