KESÄTEATTERI

Linnateatterin kesäteatteri Ruissalon Tapahtumatelakalla!

Ruissalon rannoilta raikaa kesäisin ilahduttavia naurunremakoita. Tule sinäkin katsomaan, mikä niitä kirvoittaa! Kesällä 2020 jatketaan.

Linnateatteri on tunnettu komeista komedioistaan, ja sama linja jatkuu kesäisin, mutta kesäkuusta 2019 alkaen Ruissalon Tapahtumatelakalla. Ammattinäyttelijämme huolehtivat katetulla näyttämöllä siitä, että lähdet kotiin vatsalihakset naurusta hellinä. Tutustu ja varaa liput kesäteatteriesityksiimme Ruissalossa.

Telakan ainutlaatuisessa ympäristössä ja tunnelmallisessa miljöössä pääsee nauttimaan Linnateatterin laatuviihteen lisäksi herkullisesta ruoasta meren, laivojen, veneiden ja eläväisen telakan ympäröimänä. Tapahtumatelakka sijaitsee aivan Ruissalon sillan kupeessa, helppojen kulkuyhteyksien päässä – kuin saaristo kaupungissa.​​​​​​​

Telakkarannassa sijaitseva Pizzeria Mare palvelee teatteriyleisöä ennen ja jälkeen esityksen (keittiö kiinni klo 22). Teatterisaliin (katettu ulkotila) pääsee 1h ennen esityksen alkua ja myös baari on auki.

Ensi-ilta 4.6.2020.

Osoite: Hevoskarintie 23, 20100 Turku.

Näin saavut kesäteatteriin

Teatterilippuusi sisältyy bussilippu! Lippu on voimassa 3h ennen esitystä ja 2h esityksen jälkeen. 

Suosittelemme käyttämään Fölin joukkoliikennettä. Sen lisäksi, että se on vihreämpi valinta, se tuo matkaasi tunnelmaa ja voit vapaasti nauttia myös ravintolapalveluista.

FIILISTELE FÖLIN VESIBUSSILLA:

Teatteriyleisö voi nautiskella merellisestä tunnelmasta jo matkan varrella, Fölin vesibussin kyydissä – kokemus vailla vertaa! Kurkkaa aikataulu tästä.

Vesibussi liikennöi Turun keskustasta Martinsillalta (Itäisen Rantakadun puolelta) Ruissaloon. Matkan varrella vesibussi pysähtyy Forum Marinumin sekä Ruissalon telakan tai Hirvensalon Pikisaaren pysäkillä (Airisto Segelsällskap). Matka-aika Martinsillalta Ruissalon Telakalle on noin 25 minuuttia.

Kumpaankin vesibussiin otetaan kyytiin polkupyörät, lastenvaunut ja pyörätuolit. HUOM! Ruuhkaisissa lähdöissä on kuitenkin huomioitava tila- ja turvallisuusseikat. Polkupyörästä ei peritä lisämaksua vesibusseissa.

HYPPÄÄ BUSSIIN NRO 8:

Tapahtumatelakalle pääsee myös luontevasti hyppäämällä keskustasta linja-auton kyytiin. Bussi nro 8 vie sinut Puutorilta aivan Ruissalon Tapahtumatelakan kulmalle, josta pääset kymmenessä minuutissa kävelemään paikalle päälle.

Bussiaikataulut löydät tästä. Katso linja 8 reitti ja pysäkit kartalla

POLKAISE PYÖRÄLLÄ:

Heitä parkkihuolet hukkaan ja polkaise paikalle pyörällä. Fillaroidessa pääset mukavasti kesäteatterifiilikseen ja voit huoletta nautiskella kuohuviinistä esityksen lomassa.  Ruissaloon on helppo tulla pyörällä, ja saaressa on pyörätiet – voit pyöräillä vaikkapa Ruissalon päästä päähän.

VENEILE OMALLA PAATILLA:

Telakan vierasvenesatama on myös veneilijän helmi, jonne voi saapua helposti, vaikka omalla veneellä. Ruissalon Venetelakan 40-paikkainen vierasvenesatama avattiin kesällä 2017. Satamassa on noin 250 metriä laituria kylkikiinnitystä varten. Loput paikoista ovat tolppapaikkoja. Satama sijaitsee historiallisen Turun veneveistämön alueella, minkä vuoksi osa sataman venepaikoista on varattu klassikkoveneille. Sataman syväys on 2-3 metriä.

Katso lisätietoa rantautumisesta täältä.

HURAUTA HETKESSÄ AUTOLLA (Psst. Suosittelemme vihreämpiä valintoja!):

Parkkipaikkoja on todella niukasti Ruissalon Tapahtumatelakan ympäristössä, joten suosittelemme käyttämään joukkoliikennettä tai pyörää.

Tervetuloa nauttimaan viihdyttävästä kesäteatterista Ruissalossa!

"Polkaise paikalle
pyörällä
tai hyppää
vesibussin
kyytiin!"

Psst. Teatterilippuusi
sisältyy
bussilippu!