KESÄTEATTERI

Linnateatterin kesäteatteri rantautuu merellisiin maisemiin - Ruissalon Tapahtumatelakalle!

Ruissalon rannoilta raikaa kesäisin ilahduttavia naurunremakoita. Tule sinäkin katsomaan, mikä niitä kirvoittaa!

Linnateatteri on tunnettu komeista komedioistaan, ja sama linja jatkuu kesäisin, mutta kesäkuusta 2019 alkaen Ruissalon Tapahtumatelakalla. Ammattinäyttelijämme huolehtivat katetulla näyttämöllä siitä, että lähdet kotiin vatsalihakset naurusta hellinä. Tutustu ja varaa liput kesäteatteriesityksiimme Ruissalossa.

Telakan ainutlaatuisessa ympäristössä ja tunnelmallisessa miljöössä pääsee nauttimaan Linnateatterin laatuviihteen lisäksi herkullisesta ruoasta meren, laivojen, veneiden ja eläväisen telakan ympäröimänä. 

Polkaise kesäteatteriin tai hyppää vesibussin kyytiin!

Tapahtumatelakka sijaitsee aivan Ruissalon sillan kupeessa, helppojen kulkuyhteyksien päässä – ”saaristo kaupungissa”.

Heitä parkkihuolet hukkaan ja polkaise paikalle pyörällä. Fillaroidessa pääset mukavasti kesäteatterifiilikseen ja voit huoletta nautiskella kuohuviinistä esityksen lomassa. 

Telakan vierasvenesatama on myös veneilijän helmi, jonne voi saapua helposti, vaikka omalla veneellä. Tapahtumatelakalle pääsee myös luontevasti hyppäämällä keskustasta linja-auton kyytiin tai teatteriyleisö voi nautiskella merellisestä tunnelmasta jo matkan varrella, Fölin vesibussin kyydissä – kokemus vailla vertaa!

 Akselin ja Elinan hääfarssi ensi-ilta to 13.6.2019 klo 19. Katso kesän kaikki esitysajat tästä!

Tervetuloa nauttimaan viihdyttävästä kesäteatterista Ruissalossa!

"Polkaise paikalle
pyörällä
tai hyppää
vesibussin
kyytiin!"