KESÄTEATTERI

Linnateatterin kesäteatteri Ruissalon Tapahtumatelakalla

Ruissalon rannoilta raikaa kesäisin ilahduttavia naurunremakoita. Tule sinäkin ensi kesänä katsomaan, mikä niitä kirvoittaa.

Linnateatteri on tunnettu komeista komedioistaan, ja sama linja jatkuu kesäisin; kesäkuusta 2019 alkaen Ruissalon Telakalla. Näyttelijämme huolehtivat katetulla näyttämöllä siitä, että lähdet kotiin vatsalihakset naurusta hellinä. Tutustu ja varaa liput kesäteatteriesityksiimme Ruissalossa.

Ainutlaatuisessa ja tunnelmallisessa miljöössä pääsee nauttimaan Linnateatterin laatuviihteen lisäksi herkullisesta ruoasta meren, laivojen, veneiden ja eläväisen telakan ympäröimänä. Tapahtuma-alue sijaitsee aivan Ruissalon sillan kupeessa, helppojen kulkuyhteyksien päässä – kuin saaristo kaupungissa.​​​​​​​

Telakkarannassa sijaitseva Zaké Pizzeria & Wine Bar sekä uusi Tenlén-ravintola palvelee teatteriyleisöä. Ryhmille tarjoilut onnistuvat parhaiten ennakkotilauksella. Katettuun katsomoon pääsee 1h ennen esityksen alkua.

Osoite: Hevoskarintie 23, 20100 Turku.

Tarjoilujen ennakkotilaukset ryhmille: info@tenlen.fi

.....

​​​​​​​Näin saavut kesäteatteriin

Teatterilippuusi sisältyy Fölin bussilippu! Lippu on voimassa 3h ennen esitystä ja 2h esityksen jälkeen. 

Suosittelemme käyttämään Fölin joukkoliikennettä. Sen lisäksi, että se on vihreämpi valinta, se tuo matkaasi tunnelmaa ja voit vapaasti nauttia myös ravintolapalveluista.


FIILISTELE FÖLIN VESIBUSSILLA:

Teatteriyleisö voi nautiskella merellisestä tunnelmasta jo matkan varrella, Fölin vesibussin kyydissä – kokemus vailla vertaa! Kurkkaa aikataulu tästä.

Vesibussi liikennöi Turun keskustasta Martinsillalta (Itäisen Rantakadun puolelta) Ruissaloon. Matkan varrella vesibussi pysähtyy Forum Marinumin sekä Ruissalon telakan tai Hirvensalon Pikisaaren pysäkillä (Airisto Segelsällskap).


Kumpaankin vesibussiin otetaan kyytiin polkupyörät, lastenvaunut ja pyörätuolit. HUOM! Ruuhkaisissa lähdöissä on kuitenkin huomioitava tila- ja turvallisuusseikat. Polkupyörästä ei peritä lisämaksua vesibusseissa.

HYPPÄÄ BUSSIIN NRO 8:

Tapahtumatelakalle pääsee myös luontevasti hyppäämällä keskustasta linja-auton kyytiin. Bussi nro 8 vie sinut Puutorilta aivan Ruissalon Tapahtumatelakan kulmalle, josta pääset kymmenessä minuutissa kävelemään paikalle päälle.

Bussiaikataulut löydät täältä. Katso linja 8 reitti ja pysäkit kartalla

POLKAISE PYÖRÄLLÄ:

Heitä parkkihuolet hukkaan ja polkaise paikalle pyörällä. Fillaroidessa pääset mukavasti kesäteatterifiilikseen ja voit huoletta nautiskella kuohuviinistä esityksen lomassa.  Ruissaloon on helppo tulla pyörällä, ja saaressa on pyörätiet – voit pyöräillä vaikkapa Ruissalon päästä päähän.

VENEILE OMALLA PAATILLA:

Telakan vierasvenesatama on myös veneilijän helmi, jonne voi saapua helposti, vaikka omalla veneellä. Ruissalon Venetelakan 40-paikkainen vierasvenesatama avattiin kesällä 2017. Satamassa on noin 250 metriä laituria kylkikiinnitystä varten. Loput paikoista ovat tolppapaikkoja. Satama sijaitsee historiallisen Turun veneveistämön alueella, minkä vuoksi osa sataman venepaikoista on varattu klassikkoveneille. Sataman syväys on 2-3 metriä.

Katso lisätietoa rantautumisesta täältä.

HURAUTA HETKESSÄ AUTOLLA (Psst. Suosittelemme vihreämpiä valintoja!):

Parkkipaikkoja on todella niukasti Ruissalon Tapahtumatelakan ympäristössä, joten suosittelemme käyttämään joukkoliikennettä tai pyörää.

Tervetuloa nauttimaan viihdyttävästä kesäteatterista Ruissalossa!

.....

KESÄTEATTERIIMME ON TURVALLISTA TULLA

 • Kesäteatterimme alueella on tilaa ja väljyyttä. Teatterissa oleminen onnistuu siis etäisyyttä vaalien.
 • Avaamme katsomon 60 min ennen esitystä jonojen välttämiseksi.
 • Meillä ei ole paikkalippuja, joten pääset valitsemaan sopivan paikan itsenäisesti.
 • Väliajalla palvelee kesäteatterin kioski
 • Henkilökuntamme tulee töihin vain terveenä.
 • Huolehdimme teatteritilojen siivouksesta ja hygieenisyydestä.
 • Katsomon sisäänkäynnin yhteydessä on käsidesipiste.

ASIAKKAAT VOIVAT MYÖS LISÄTÄ TURVALLISUUTTA OMALTA OSALTAAN

 • Ostathan pääsylippusi mielellään ennakkoon, oveltakin toki saa lippuja, mikäli esitys ei ole loppuunmyyty.
 • Vieraile meillä vain terveenä. Jos seurueessanne joku sairastuu, niin vaihdamme tarvittaessa koko seurueen liput kuluitta toiseen päivään. Lippujen vaihtotilanteessa ota yhteyttä info@linnateatteri.fi ennen esityksen alkamisaikaa (alkamisajan jälkeen tulleita vaihtopyyntöjä emme valitettavasti voi käsitellä).
 • Muista turvavälit.
 • Käytä kasvomaskia ja toimi muutenkin paikallisten suositusten mukaisesti.
 • Suosimme korttimaksua. Maksuvälineenä käyvät pankkikortti tai yleisimmät maksukortit sekä Kulttuuriseteli, Virikeseteli, SmartumPay, Tyky Kunto + -setelit, Tyky Online sähköinen arvoseteli, Eazybreak-mobiili sekä Mind&Body –kortti.


ESITYSTEN AIKATAULU

Lipunmyynti aukeaa tuntia ennen esityksen alkua. Katsomoon pääsee tuntia ennen esityksen alkua.

VINKKEJÄ TEATTERIVIERAILLE

Mikäli haluat nauttia virvokkeita ennen esitystä, kannattaa tulla hyvissä ajoin paikalle. Esitysten väliajalla kesäteatterin kioski palvelee katsojia.

Suosittelemme pukeutumaan sään mukaisesti ja varautumaan myös illan viileyteen etenkin alku- ja loppukesästä! Katsomon reunoilta käyvä tuuli saattaa tuntua kylmältä ja myös oma istuinpehmuste voi olla tarpeen. Katetussa katsomossa kesäinen sadekuuro ei kuitenkaan haittaa.


"Kesäteatteriimme on turvallista tulla."

Psst. Teatterilippuusi
sisältyy
bussilippu!