Sinkku Stand Up

Teatteriliput kahdelle? Romanttiset stand up -illat rakastavaisille? Oletteko pariskunta?

Vihdoin jotain muutakin!   

Linnateatterin Sinkku Stand up -illassa nautitaan parittomien kesken! Oletko sinäkin miettinyt, missä törmätä muihin sinkkuihin, kun Tinderit ja Facebook-datingit on jo pelattu läpi? No Linnateatterin Sinkku stand up -illassa tietenkin! Tämä ilon ja naurun ilta on (kerrankin) nimensä mukaisesti suunnattu sinkuille!     

Tässä illassa on lupa irrotella, viihtyä ja flirttaillakin, jos siltä tuntuu (turvallisen tilan periaatteita noudattaen, tietenkin). Illan nauruista vastaa aviottomat stand up koomikot: Aatu RaitalaSaana Peltola ja Eeva Vekki sekä TikTokista ja stand up -lavoilta tuttu sinkkutietäjä Viivi Kuusela.  

Stand upin jälkeen ilta huipentuu hulvattomaan DildoBingoon, joka on huumoria tihkuva rakkaudellinen gameshow. DildoBingo on vuosien saatossa noussut kulttimaineeseen – ja aivan syystä, mutta Linnateatterin Dildiksessä lisätään kierroksia entisestään, kun stand up -koomikko Eeva Vekki astelee mukaan kuvioihin villitsemään bingokansaa. DildoBingossa osallistujat sananmukaisesti pelaavat Pertti-Sedän vetämää bingoa, jossa voi voittaa niin Kaalimadon mieltäylentäviä tuotteita kuin Giggelin upeasti muotoiltuja kynttilöitä.   

Äläkä anna nimen liikaa hämätä, sillä tässä bingossa huomioidaan kaikki sukupuolet ja iloa tuottavat palkinnot sopivat niin sinkuille kuin niille, jotka löytävät suristimen toisen päädyn Linnateatterin sinkkuillasta.   

Kerää siis parhaat sinkkukaverisi mukaan ja lähtekää yhdessä viihteelle nauttimaan ja nauramaan! Ja kuka tietää, vaikka ihastumaan… 😉

LAVALLA: Aatu Raitala, Saana Peltola, Eeva Vekki ja Viivi Kuusela

KESTO n. 1h 30 min sisältäen väliajan. Esityksen jälkeen dildobingo.

SYKSYN OHJELMISTO NYT MYYNNISSÄ

Linnateatterin syksy sukeltaa rikolliseen Raunistulaan, metsästää täydellistä alfaurosta ja säväyttää huippuvierailuilla!

Kurkista ohjelmisto!

HYVÄ TIETÄÄ

SAAPUMINEN, ESTEETTÖMYYS, MAKSUTAVAT

Varmista sujuva teatterivierailu ja nappaa talteen tärpit meille saapumiseen!