SemiSeco

Teatteri Terve Tytön makean pirskahteleva ravintolashow!

Keväällä 2024 Linnateatterissa poksahtaa pullo jos toinenkin kun Teatteri Terve Tytön kypsät rypäleet pyörähtävät Teatteriravintolan lavalle.

Luvassa on helmeilevä kattaus musiikkia, sketsejä ja musiikkisketsejä. Sopivan hapokkaasta lavaviihteestä vastaa keskitäyteläinen trio Emmi Lovén, Laura Hurme ja Kati Urho.

Ajankohtainen huumori, timantiksi hiotut stemmalaulut ja itsensä likoon laittavat ammattilaiset takaavat nauruhermoja sekä makunystyröitä hivelevän illan, josta puhutaan vielä pitkään. Teatteri Terve Tytön kupliva show iskee suoraan huumorisuoneen ja antaa loistavan startin vapun vietolle. 

Teatteri Terve Tyttö on turkulainen vuonna 2008 perustettu vapaan kentän ryhmä, joka koostuu teatteri – ja kulttuurialan ammattilaisista. Ryhmä tuottaa laadukasta musiikkipainotteista teatteria vaihtuville näyttämöille sekä räätälöityjä tilausesityksiä. Kaikki esitykset ovat ryhmän omaa käsialaa. 

LAVALLA: Emmi Lovén, Laura Hurme ja Kati Urho

Vappuaaton Show&Vappudinner-lippupaketti 92€.

Esitysinfo ja liput

Esitysajat:

to 25.4. klo 19:00 ti 30.4. klo 19:00

Kesto: n. 2h sisältäen väliajan

Liput: 34/92€ Show&Dinner (Lipunmyyntiehdot)

PIKKUJOULUT Linnateatterissa

Meillä pikkujoulujen järjestäminen on helppoa. Suositut Show&Dinner-lippupakettimme nitovat yhteen viihdyttävän esityksen sekä tunnelmallisen ja laadukkaan ruokailun.

HYVÄ TIETÄÄ

SAAPUMINEN, ESTEETTÖMYYS, MAKSUTAVAT

Varmista sujuva teatterivierailu ja nappaa talteen tärpit meille saapumiseen!