Saana Peltola: Oman elämäni kuokkavieras

Yhden naisen koko illan stand up -show!

“Oman elämäni kuokkavieras on yhden naisen koko illan stand up -show. Esitys on 10-vuotisen stand up -urani virstanpylväs, välietappi ja tulikoe. Sydämellinen ja räävitön tarina kuolemanpelosta ja elämänjanosta. Sieluni takakansi,  kuokkavieraan manifesti, kumarrus, pyllistys, maailmankaikkeuden lyhyt oppimäärä ja tekaistu osatotuus melkein kaikesta.” 

SISÄLTÖVAROITUS: esitys saattaa sisältää vulgaaria kieltä, alatyylin ilmaisuja, kirosanoja, sopimatonta läpändeerosta, seksuaalisia viittauksia, feminismiä ja muita paholaisen juonia. Tunnelma on kuitenkin turvallinen, lämmin ja rakkaudellinen, eikä esityksessä kiusata pienempiä eikä lyödä alaspäin.  

Saana Peltola on mm. suositun All Female Panel -koomikkokollektiivin perustajajäsen, joka on niittänyt mainetta niin komediaklubeilla, teatterilavoilla kuin tv:ssäkin ja naurattanut yleisöjä ympäri Suomen jo yli kymmenen vuotta. 

Keikkoja on mittarissa jo yli 900 ja Peltola on tullut tutuksi myös mm. Heikelä Syndrooma -viihdeohjelman koomisena kirjeenvaihtajana (MTV3), All Female Panel sketsi-podcastin (YLE Areena) käsikirjoittajana ja näyttelijänä sekä Nelosen Stand Up! -ohjelman koomikkona.

Saana on vanhempi kuin Homer Simpson, nuorempi kuin Jenni Haukio ja hauskempi kuin ilmainen viina. Tarinoiden ylipapittareksikin häntä on kutsuttu.

SYKSYN OHJELMISTO NYT MYYNNISSÄ

Linnateatterin syksy sukeltaa rikolliseen Raunistulaan, metsästää täydellistä alfaurosta ja säväyttää huippuvierailuilla!

Kurkista ohjelmisto!

HYVÄ TIETÄÄ

SAAPUMINEN, ESTEETTÖMYYS, MAKSUTAVAT

Varmista sujuva teatterivierailu ja nappaa talteen tärpit meille saapumiseen!