Tuula Amberla: 40-vuotistaiteilijakonsertti 

Konsertti Linnateatterissa pitää sisällään kaikki Tuulan tunnetuimmat laulut.

Tuula Amberlan ura laulajana alkoi Liikkuvat lapset -yhtyeen riveissä jo vuonna 1982, mutta koko kansan tuntemaksi hän tuli Lulu-hitillään vuonna 1984. Lulusta on sen jälkeen tullut kestohitti, joka soi koti-illoissa ja karaokebaareissa sekä Tuulan itsensä esittämänä konserteissa ja klubeilla. Amberlan ja kitaristi Ilpo Murtojärven yhteistyö on jatkunut Lulusta aina näihin päiviin.

Konserttien ohjelmisto pitää sisällään kaikki Tuulan tunnetuimmat laulut; Lulu, Pienet sanat, Tyttö kampaa märkää tukkaa, Korppi, Auto sammui maantien laitaan, Kuunpoika ja niin edelleen.

Ilpo Murtojärvi on toiminut sovittajana ja kitaristina kaikissa näissä lauluissa ja monissa muissa, jotka Tuulan omaperäisellä, ikimuistettavalla ja ajattomalla tulkinnalla ovat jääneet elämään.

Pieni Jazzorkesteri säestää Tuulaa huikealla ammattitaidolla.

Tervetuloa nauttimaan live-musiikista!

Linnateatteri järjestää tiloissaan teatteriesitysten lisäksi muitakin tapahtumia, kuten konsertteja ja stand up -keikkoja. Katso koko ohjelmisto täältä.

KITARA: Ilpo Murtojärvi
KLARINETTI JA SAKSOFONIT: Jusu Heinonen
KONTRABASSO JA BASSO: Vesa Saloranta
RUMMUT JA LAULU: Mikko Maunula

SYKSYN OHJELMISTO NYT MYYNNISSÄ

Linnateatterin syksy sukeltaa rikolliseen Raunistulaan, metsästää täydellistä alfaurosta ja säväyttää huippuvierailuilla!

Kurkista ohjelmisto!

HYVÄ TIETÄÄ

SAAPUMINEN, ESTEETTÖMYYS, MAKSUTAVAT

Varmista sujuva teatterivierailu ja nappaa talteen tärpit meille saapumiseen!