Joel Hallikaisen konsertti

SINULLE – Joel Hallikainen laulujen tiellä 40-vuotta.

Joel Hallikainen, mies ja kitara, vierailee omalla konsertillaan Linnateatterissa maaliskuussa. Iloisen kuplivassa ja koskettavassa illassa kuullaan Joelin tuotantoa halki vuosikymmenten.

Juuri nyt elän elämäni parasta aikaa. Treenit ovat takana.
Pitkän urani varrella laulettavaa on kertynyt 37 albumin ja yli 500 laulun verran. Ekasta levytyksestä on jo aikaa yli 40 vuotta. Takana pari miljoonaa kilometriä ja tuhansia keikkoja. Rakastan elämää ja työtäni. Olen nähnyt pohjan ja huipun. Kaikella on ollut tarkoitus.”

Kahdesti musiikistaan Emma-palkitun artistin esikoisalbumi on Suomessa kautta aikojen viiden myydyimmän albumin joukossa. Takana on pari miljoonaa keikkakilometriä ja tuhannet keikat. Kahdesti suosituimmaksi tv-esiintyjäksi yleisön äänestämä ja Vuoden Viihdetaiteilijaksi valittu taiteilija on löydettävissä Visulahden vahakabinetista, kuin Aku Ankka-lehden sivuilta, jotka Suomessa lienevät korkein tunnustus tehdystä työstä.

Huumorin pilkettä silmäkulmassa, vakavasti sanoen, on aika koota yhteen parhaat laulut ja parhaat tarinat.

Estradilla karismaattinen Maestro itse sekäpianisti, kosketinsoittaja Juha-Pekka Lehtinen.

Konsertissa on väliaika.
Teatteriravintola palvelee ravintolasalissa.

SYKSYN OHJELMISTO NYT MYYNNISSÄ

Linnateatterin syksy sukeltaa rikolliseen Raunistulaan, metsästää täydellistä alfaurosta ja säväyttää huippuvierailuilla!

Kurkista ohjelmisto!

HYVÄ TIETÄÄ

SAAPUMINEN, ESTEETTÖMYYS, MAKSUTAVAT

Varmista sujuva teatterivierailu ja nappaa talteen tärpit meille saapumiseen!