MENU

Tervetuloa nauttimaan Encore Cabaret -elämyksestä.
Ilta on rakennettu siten, että voit nauttia rauhassa illallisesta sekä illan upeista esiintyjistä lavalla.
Menu on valmistettu tuoreista kotimaisista ja lähellä tuotetuista raaka-aineista.
Raaka-aineet ovat huolella valittuja.
Jokainen ruokalaji on suunniteltu herättämään makuelämyksiä,
jotka yhdistävät perinteet ja modernit maut.

Antti Vahtera, huippukokki

Esityksen ja ruokailun vuorottelu takaa, että voitte nauttia
omassa pöydässä sekä upeasta cabaret-illasta että herkullisesta illallisesta.
Tarjolla on sekä liha- että kasvisvaihtoehto.
Yhdistä menukokonaisuuteen tarkkaan harkittu viinipaketti.

LIHA
tai
KASVIS

ALKURUOKA

skagen käsinkuorituista katkaravuista,
kotimaista siianmätiä,
saaristolaisleipää ja
pikkelöityä fenkoli kurkkusalaattia
(M)

PÄÄRUOKA

prässättyä naudanrintaa, tummaa timjamikastiketta,
myskikurpitsapyrettä ja perunafondanttia
(L,G)

JÄLKIRUOKA

mantelikakkua, sitrus-tuorejuustomoussea,
omenaa ja suolakinuskia
(L,G)


ALKURUOKA

paahdettua punajuurta,
vadelma-punajuuripyrettä,
vuohenjuustomoussea ja ”näkkäriä”
(L,G)

PÄÄRUOKA

Thaicurrya, luomu tofua,
edamamepapua,
bataattia, siitakesieniä
ja friteerattua riisiä
(M,G)

JÄLKIRUOKA

mantelikakkua, sitrus-tuorejuustomoussea,
omenaa ja suolakinuskia
(L,G)