Suosittu Tatu ja Patu -lastenesitys viimeistä kertaa Turussa isänpäivänä

Linnateatterin suosittu Tatu ja Patu, elämä ja teot -lastenesitys nähdään viimeistä kertaa kotilavallaan isänpäivänä 12. marraskuuta.

Suomea ansiokkaasti kiertänyt kaksikko Tatu ja Patu, elämä ja teot -esitys saa siirtyä sivuun vuodenvaihteessa, kun tilaa ottaa Linnateatterin uutuusnäytelmä Pippendorfin kirjavat kummitukset. Se perustuu Mauri ja Tarja Kunnaksen alkuperäisteokseen, ja lavalla nähdään edelleen energinen kaksikko Kalle Tulander ja Nestori Kyyrä.

Kaikki siis loppuu aikanaan, mutta Turun jäähyväisesitys nähdään kotinäyttämöllä isänpäivänä tulevana sunnuntaina 12.11. Perinteiseen tapaan Linnateatteri tarjoaa yhteistä tekemistä koko perheelle juhlapäivänä.

– Pyrimme aina tekemään lastennäytelmien vitseistä sellaisia, jotka uppoavat myös aikuisiin. Esityksen huumori on samaan aikaan älykästä, nokkelaa ja koko perheelle sopivaa aina vanhempaakin väestöä myöten, toteaa Linnateatterin taiteellinen johtaja Jussi Vahvaselkä.

Hanki liput täältä.