MYYNTIPALVELU JA LIPPUKASSA

Teethän varaukset etukäteen

MYYNTIPALVELU:

Palvelemme teitä puhelimitse ja sähköpostilla kaikissa lippuihin ja teatterikäyntiin liittyvissä asioissa ma-pe klo 9:00-16:00:
puh. (02) 232 1215
info@linnateatteri.fi

Psst. Lippuja ja lahjakortteja voi ostaa myös Lippupisteen toimipisteistä tai verkkokaupasta.

Myyntipalvelumme kautta voit varata niin yksittäiset liput kuin ruokailut, sekä ryhmien lippupaketit ja tapahtumajärjestelyihin liittyvät asiat. Asiantuntevat myyntipalvelijamme vastaavat sinulle puhelimitse tai sähköpostitse.​​​​​​​

LIPPUKASSA:

Lippukassa palvelee jälleen lokakuun 2021 alusta alkaen, torstaisin klo 15:00-18:00.  Lippukassa on auki myös ennen esityksiä, yleensä avaamme kahta tuntia ennen esityksen alkua ja voit lunastaa lippuja muihin esityksiin ensimmäisen aukiolotunnin aikana - illan viimeinen tunti on ensisijaisesti varattu illan esitykseen tulevien asiakkaiden palveluun.

Voit myös aina soittaa meille, puh. 02 232 1215 tai laittaa sähköpostia info@linnateatteri.fi. Pyrimme vastaamaan sähköposteihin kolmen arkipäivän kuluessa.

Lahjakortteja ja Linnateatterin lippuja voi ostaa verkkokaupasta sekä Lippupisteen myyntipisteistä.

​​​Onko sinulla lippuja peruuntuneisiin esityksiin? Laita viestiä info@linnateatteri.fi. Korjataan asia yhdessä.

.....

LIPPU- TAI ILLALLISLAHJAKORTTI:

Linnateatterin lahjakortti on aina mieluinen lahja. Lippulahjakortin voit ostaa haluamallesi summalle.

Koko illan elämyksen voi taata antamalla illallislahjakortin. Illallislahjakortin hinta on 69€ ja siihen sisältyy keittiömestarin kolmen ruokalajin yllätysmenu ja vapaavalintainen esitys.

Lahjakortit saat ostettua lipunmyynnistämme Humalistonkadulta tai tilaamalla  myyntipalvelusta (laskutuslisä 10€).

Linnateatterin lippu- ja illallislahjakortit ovat myynnissä Linnateatterin lipunmyynnissä sekä Lippupisteen verkkokaupassa. Lahjakortti on voimassa vuoden ostopäivästä ja se käy maksuvälineenä Linnateatterin lippukassalla. Illallislahjakortista ja muista vaihtoehdoista saat lisätietoa lipunmyynnistämme.

TEATTERILIPUT:

Lippuvaraukset ovat voimassa kaksi viikkoa varauksen tekohetkestä eteenpäin. Ostettuja lippuja ei lunasteta takaisin tai vaihdeta muihin esityksiin. Lipun hintaan sisältyy lippukohtainen palvelumaksu. Peruutuuntumistilanteissa teatteri ei palauta palvelumaksua.

MAKSUVÄLINEET:

Liput voi maksaa käteisellä, pankkikortilla tai yleisimmillä maksukorteilla. Lisäksi lipunmyynnissämme maksuvälineinä käyvät Kulttuuriseteli, Virikeseteli, Tyky Kunto + -setelit, Tyky Online sähköinen arvoseteli, Eazybreak-mobiili sekä Mind&Body –kortti. Laskuttaessa lisäämme laskutuslisän 10 €.

LIPPUJEN LUNASTAMINEN JA VARAAMINEN MUUALTA:

Linnateatterin lippuja voi ostaa myös Lippupisteen toimipisteistä tai verkkokaupasta osoitteesta www.lippu.fi. Turussa palvelevat mm. R-kioskit, Stockmann, K-Citymarketit, Prismat ja myös Kaarinan ja Raision Prismat sekä Naantalin matkailu. Lippupisteen myyntipalvelu ja ostamisen neuvonta p. 0600 900 900 (2€/alk.min+mpm/pvm) ma-la 9 - 21, su 10 - 18, poikkeukset mahdollisia esimerkiksi pyhinä.


Onko sinulla lippuja peruuntuneisiin esityksiin? Laita viestiä info@linnateatteri.fi