LIPUNMYYNTI

Me olemme sinua varten!


MYYNTIPALVELU:

Myyntipalvelumme kautta voit varata puhelimitse tai sähköpostilla niin yksittäiset liput kuin ruokailut, sekä ryhmien lippupaketit.

Palvelemme puhelimitse ja sähköpostilla ma-pe klo 9:00-16:00 kaikissa lippuihin ja teatterikäyntiin liittyvissä asioissa:

(02) 232 1215 

info@linnateatteri.fi


LIPUNMYYNTI:

Linnateatterin lippumyymälä Lippula on oma, erillinen putiikki pääovestamme muutama askel oikealle, os. Humalistonkatu 7, Turku. Lipunmyynti on suljettu arkipyhäisin ja juhannusaattona.

Lippumyymälä on Lippula:

  • MA / TI            suljettu
  • KE / TO / PE     avoinna klo 12:00-17:00

Olemme vaihtaneet lipunmyyntijärjestelmää: Liput ovat myynnissä samaan hintaan sekä Linnateatterin verkkokaupassa että Lippulassa. Linnateatterin verkkokaupasta voit ostaa liput nopeasti ja kätevästi mobiili- tai sähköpostilippuna milloiin itsellesi sopii - 24/7. Hintaan ei verkkokaupassakaan lisätä toimitus- tai muita lisäkuluja. Verkkokauppaan tulee rekisteröityä ja luoda asiakastunnus.


Lipunmyynti ennen esityksiä:

Ennen Teatteriravintolan esityksiä lipunmyynti on avoinna kaksi tuntia ennen esityksiämme pääovellamme, jolloin voit tarvittaessa lunastaa myös muihin esityksiimme varattuja lippuja. Tampuurin esityksiin ja lasten esityksiin avaamme ovet poikkeuksellisesti vasta tuntia ennen esityksen alkua. Kesäteatterissa Ruissalon Telakalla lipunmyynti aukeaa tuntia ennen esityksen alkua.

....

TEATTERILIPUT:

Lippuvaraukset ovat voimassa normaalisti kaksi viikkoa varauksen tekohetkestä eteenpäin. Ostettuja lippuja tai laskutusasiakkaan varmistettuja lippuja ei voi perua eikä niitä lunasteta takaisin.

Olemme vaihtaneet lipunmyyntijärjestelmää: Liput ovat samanhintaiset Linnateatterin verkkokaupasta tai Lippulasta ostettaessa, verkkokaupassa ei lisätä toimitus- tai muita kuluja. Varatut liput voi lunastaa myös verkkokaupasta, maksulinkin avulla. Kysythän tarvittaessa lisää!


MAKSUVÄLINEET:

Liput voi maksaa käteisellä, pankkikortilla tai yleisimmillä maksukorteilla. Lisäksi lipunmyynnissämme maksuvälineinä käyvät ePassi, Smartum Pay, Kulttuuriseteli, Virikeseteli, Tyky+ -setelit, Tyky Online sähköinen arvoseteli.  Verkkokaupassa maksuvälineinä käyvät useimmat maksukortit, Mobilepay, Pivo, Siirto, sekä ePassi ja Smartum verkkomaksu. Voit lunastaa myös varatut liput kätevästi verkkokaupastamme saamallasi maksulinkillä - kysy tarvittaessa lisää lipunmyynnistä.

Laskuttaessa lisäämme laskutuslisän 10 €.


TARJOILUTILAUKSET:

Ruoka- ja leivostilaukset allergiatietoineen tulee tehdä ennakkoon, viimeistään viikkoa ennen tapahtumapäivää.


ESITYKSEN PERUUNTUESSA:

Esityksen peruuntuessa teatteri tiedottaa asiasta lippuja ostaneita/varanneita asiakastietojen perusteella ensisijaisesti sähköpostitse sekä nettisivuilla. Esityksen peruuntuessa liput ja tarjoilut peruuntuvat automaattisesti.

Esityksen vaihtuessa pakottavasta syystä (esim. näyttelijän sairastuessa), teatteri pyrkii järjestämään korvaavan esityksen ja tiedottamaan lippuja ostaneita/varanneita asiakastietojen perusteella ensisijaisesti sähköpostitse sekä nettisivuilla.

Mahdolliset hyvityspyynnöt lipuista tulee tehdä pääsääntöisesti kuukauden kuluessa alkuperäisestä esityspäivästä, tai erikseen ilmoitettuun päivään mennessä. Peruuntumisesta aiheutuvia muita kuluja ei korvata.


Lippula avoinna ke-pe 12.00-17.00 TERVETULOA!