MYYNTIPALVELU JA LIPPUKASSA

Me olemme täällä juuri sinua varten!

Ota rohkeasti yhteyttä tai tule teatterille moikkaamaan.

MYYNTIPALVELU:

Palvelemme teitä puhelimitse ja sähköpostilla kaikissa lippuihin ja teatterikäyntiin liittyvissä asioissa ma-pe klo 9:00-16:00 puh. (02) 232 1215 ja info@linnateatteri.fi.

Psst. Lippuja ja lahjakortteja voi ostaa myös Lippupisteen toimipisteistä tai verkkokaupasta.

Myyntipalvelumme kautta voit varata niin yksittäiset liput kuin ruokailut, sekä ryhmien lippupaketit ja tapahtumajärjestelyihin liittyvät asiat. 

Asiantuntevat myyntipalvelijamme vastaavat sinulle puhelimitse tai sähköpostitse.​​​​​​​​​​​​​​

LIPPUKASSA:

Lippukassa palvelee teatterilla (Humalistonkatu 7) torstaisin klo 15:00-18:00 (ei pyhäpäivisin).

Lippukassa on auki myös kaksi tuntia ennen esityksiämme, jolloin voit lunastaa myös muihin esityksiimme varattuja lippuja.

Tampuurin esityksiin ja lasten esityksiin avaamme ovet 1 tunti ennen esityksen alkua.

Lahjakortteja ja Linnateatterin lippuja voi ostaa myös verkkokaupasta sekä Lippupisteen myyntipisteistä (toimituskulut alkaen 1 €).

.....

​​​Onko sinulla lippuja peruuntuneisiin esityksiin?

Laita viestiä info@linnateatteri.fi. Korjataan asia yhdessä.

.....

LIPPU- TAI ILLALLISLAHJAKORTTI:

Toistaiseksi illallislahjakortti ei valitettavasti myynnissä.

Linnateatterin lahjakortti on aina mieluinen lahja. Lippulahjakortin voit ostaa haluamallesi summalle.

Koko illan elämyksen voi taata antamalla illallislahjakortin. Illallislahjakortin hinta on 69€ ja siihen sisältyy keittiömestarin kolmen ruokalajin yllätysmenu ja vapaavalintainen esitys.

Lahjakortit saat ostettua lipunmyynnistämme Humalistonkadulta tai tilaamalla  myyntipalvelusta (laskutuslisä 10€). Laskutuksella tilatut lahjakortit toimitamme postitse, toimitusaika on noin viikko.

Linnateatterin lippu- ja illallislahjakortit ovat myynnissä Linnateatterin lipunmyynnissä sekä Lippupisteen verkkokaupassa. Lahjakortti on voimassa vuoden ostopäivästä ja se käy maksuvälineenä Linnateatterin lippukassalla. Illallislahjakortista ja muista vaihtoehdoista saat lisätietoa myyntipalvelustamme.

TEATTERILIPUT:

Lippuvaraukset ovat voimassa kaksi viikkoa varauksen tekohetkestä eteenpäin. Ostettuja lippuja ei lunasteta takaisin tai vaihdeta muihin esityksiin. Lipun hintaan sisältyy lippukohtainen palvelumaksu. Peruutuuntumistilanteissa teatteri ei palauta palvelumaksua.

MAKSUVÄLINEET:

Liput voi maksaa käteisellä, pankkikortilla tai yleisimmillä maksukorteilla. Lisäksi lipunmyynnissämme maksuvälineinä käyvät Kulttuuriseteli, Virikeseteli, Tyky Kunto + -setelit, Tyky Online sähköinen arvoseteli, Eazybreak-mobiili, ePassi sekä Mind&Body –kortti. Huom. mobiilisovelluksella ei voi maksaa verkkokaupassa, maksu tapahtuu oston yhteydessä lippukassallamme. Laskuttaessa lisäämme laskutuslisän 10 €.

LIPPUJEN LUNASTAMINEN JA VARAAMINEN MUUALTA:

Linnateatterin lippuja voi ostaa myös Lippupisteen toimipisteistä tai verkkokaupasta osoitteesta www.lippu.fi. Toimipisteiden sijainnin voit tarkistaa Lippupisteen myyntipistehausta. Lippupiste perii toimitusmaksun alkaen 1€ /lippu. Lippupisteen myyntipalvelu ja ostamisen neuvonta p. 0600 900 900 (2€/alk.min+mpm/pvm) ma-la 9 - 21, su 10 - 18, poikkeukset mahdollisia esimerkiksi pyhinä.


Voi rähmä!

Onko sinulla lippuja
peruuntuneisiin
esityksiin?

Ei hätää.

Myynti-
palvelumme
auttaa!