MYYNTIPALVELU JA LIPUNMYYNTIPISTE

Tee varaukset etukäteen!

MYYNTIPALVELU:
puh. (02) 232 1215
info@linnateatteri.fi
Avoinna: ma – ti klo 9-16 ja ke – pe klo 9-19 (ei pyhäpäivät)

Myyntipalvelumme kautta voit varata ruokailun sekä ryhmien lippupaketit ja tapahtumajärjestelyihin liittyvät asiat. Asiantunteva myyntipalvelijamme vastaa sinulle puhelimitse tai sähköpostitse.​​​​​​​

LIPUNMYYNTIPISTE:
Avoinna: ke – pe klo 14-19 (ei pyhäpäivät)

Lipunmyyntipisteemme sijaitsee Dominossa, osoitteessa Humalistonkatu 7, 20100 Turku​​​​​​​​​​​​​​

.....

LIPPU- TAI ILLALLISLAHJAKORTTI:

Linnateatterin lahjakortti on aina mieluinen lahja. Lippulahjakortin voit ostaa haluamallesi summalle.

Koko illan elämyksen voi taata antamalla illallislahjakortin. Illallislahjakortin hinta on 69€ ja siihen sisältää kolmen ruokalajin illallinen ja vapaavalintainen esitys.

Lahjakortit saat ostettua lipunmyynnistämme Humalistonkadulta tai myyntipalvelusta (laskutuslisä 10€).

Linnateatterin lippu- ja illallislahjakortit ovat myynnissä Linnateatterin lipunmyynnissä. Lahjakortti on voimassa kuusi kuukautta ostopäivästä ja se käy vain Linnateatterista ostettaviin lippuihin. Illallislahjakortista saat lisätietoa lipunmyynnistämme.

TEATTERILIPUT:

Lippuvaraukset ovat voimassa kaksi viikkoa varauksen tekohetkestä eteenpäin. Ostettuja lippuja ei lunasteta takaisin tai vaihdeta muihin esityksiin.

MAKSUVÄLINEET:

Liput voi maksaa käteisellä, pankkikortilla tai yleisimmillä maksukorteilla. Lisäksi lipunmyynnissämme maksuvälineinä käyvät Kulttuuriseteli, Virikeseteli, Tyky Kunto + -setelit, Tyky Online sähköinen arvoseteli, Eazybreak-mobiili sekä Mind&Body –kortti. Laskutuslisä 10 €.

LIPPUJEN LUNASTAMINEN JA VARAAMINEN MUUALTA (syksy 2019):

Linnateatterin lippuja voi ostaa myös Lippupisteen toimipisteistä tai verkkokaupasta osoitteesta www.lippu.fi. Turussa palvelevat mm. R-kioskit, Stockmann, K-Citymarketit, Prismat ja myös Kaarinan ja Raision Prismat sekä Naantalin matkailu. Lippupisteen myyntipalvelu ja ostamisen neuvonta p. 0600 900 900 (2€/alk.min+mpm/pvm) ma-la klo 9 - 21 ja su klo 10-18.

Psst.
Syksystä eteenpäin
lippukassa auki
ke-pe klo 14-19!