PINCHOT JA TAPAKSET

PIENEEN NÄLKÄÄN TAI SEURUEELLE!

Talvikauden Pinchomenu on tarjolla loka-marraskuussa 2021. Kokoa mieleisesi annoskokonaisuus kauden vaihtoehdoista.

Ruokavaraukset ja ilmoitukset erityisruokavalioista tulee tehdä viimeistään viikkoa ennen esityspäivää, lähempänä ajankohtaa olethan yhteydessä myyntipalveluumme.

Jokaisen esityksen yhteydessä on tarjolla suoraan ravintolan tiskiltä vaihtuva valikoima pinchoja ja tapaksia. Varmistat kuitenkin ennakkotilauksella, että tarjoilusi on makusi mukainen ja allergiat huomioitu.

Tarjoilujen varaaminen käy kätevimmin nettisivuiltamme menun alla olevan linkin kautta. Varauksen voit tehdä myös puhelimitse, sähköpostilla tai lipunmyyntipisteessämme vierailemalla.

Teatteriravintolamme avaa ovet aina kahta tuntia ennen esitystä. Suosittelemmekin saapumistasi ajoissa, jolloin aikaa on nauttia esityksenlisäksi myös muista palveluistamme kokonaisvaltaisesti.

Mikäli haluat tehdä tilauksesi väliajalle tai muuna aikana, mainitsethan siitä lisätiedot kohdassa. Kolmen ruokalajin menun valittaessa suosittelemme saapumistanne puolitoista tuntia aikaisemmin, jotta ehdit ruokailla kiireettömästi. Mahdollisissa lisätiedusteluissa otattehan yhteyttä myyntipalveluumme.

Huomioithan, että ennakkovaraus on sitova. Linnateatteri pidättää oikeuden muutoksiin.

PINCHOT & TAPAKSET BY LINNATEATTERIN RAVINTOLA

Friteerattua Kolatun Valma juustoa L 5€

Ankkapatee crostini L 5€

Maustelohta ja wasabikreemiä L,G 5€

Savukalkkunarieskarulla (suomi) L 5€

Antipastovarras G 5€

Katkarapu skagen saaristolaisleivällä L 5€

Marinoituja oliiveja L,G 5€

Päivän juusto ja omenaa L 5€

Tyrnivaahtokarkkia L,G 5€

Mini puolukka-toscakakkua L 5€

TALVIMENU 2021

KATSO MENU