PINCHOT JA TAPAKSET

PIENEEN NÄLKÄÄN TAI SEURUEELLE!

Pinchomenu on tarjolla elo-lokakuussa 2021. Kokoa mieleisesi annoskokonaisuus kauden vaihtoehdoista.

Ruokavaraukset ja ilmoitukset erityisruokavalioista tulee tehdä viimeistään viikkoa ennen esityspäivää, lähempänä ajankohtaa olethan suoraan yhteydessä myyntipalveluumme.

Jokaisen esityksen yhteydessä on myös tarjolla suoraan ravintolan tiskiltä vaihtuva valikoima Pinchoja ja tapaksia. Varmistat kuitenkin ennakkotilauksella, että tarjoilusi on makusi mukainen ja allergiat huomioitu.

Tarjoilujen varaaminen käy kätevimmin nettisivuillamme menun alla olevan linkin kautta. Varauksen voi tehdä myös puhelimitse, sähköpostilla tai lipunmyyntipisteessämme vierailemalla. Linnateatterin myyntipalvelu >

Teatteriravintolamme Humalistonkadulla avaa ovet aina kahta tuntia ennen esitystä. Suosittelemmekin saapumistasi ajoissa, jolloin aikaa on nauttia esityksen lisäksi myös muista palveluistamme kokonaisvaltaisesti!

Mikäli haluat tehdä tilauksesi väliajalle tai muuna aikana mainitsethan siitä lisätiedot kohdassa. Kun valitset kolmen ruokalajin menukokonaisuuden suosittelemme saapumistanne puolitoista tuntia aikaisemmin, jotta ehdit ruokailla kiireettömästi. Mahdollisissa lisätiedusteluissa otattehan yhteyttä suoraan myyntipalveluumme.

Huomioitan, että ennakkotilaus on sitova. Linnateatteri pidättää oikeuden muutoksiin.

Pinchot & Tapakset by Linnateatterin ravintola

Lohitartar ja mustikkaa L 5€

Ankkapatee crostini L 5€

Avocadotoast ja seesamia L 5€

Savustettua ankanrintaa ja tyrniä L,G 5€

Antipastovarras G 5€

Päivän juustoa, omenaa L 5€

Marinoituja oliiveja L,G 5€

Tyrnivaahtokarkkia L,G 5€

SYKSY MENU 2021

KATSO MENU