PINCHOT JA TAPAKSET

PIENEEN NÄLKÄÄN TAI SEURUEELLE!

 Ruokavaraukset ja ilmoitukset erityisruokavalioista tulee tehdä viimeistään viikkoa ennen esityspäivää, lähempänä ajankohtaa olethan suoraan yhteydessä myyntipalveluumme.

Jokaisen esityksen yhteydessä on tarjolla suoraan ravintolan tiskiltä vaihtuva valikoima Pinchoja ja tapaksia. Varmistat kuitenkin ennakkotilauksella, että tarjoilusi on makusi mukainen ja allergiat huomioitu.

Tarjoilujen varaaminen käy kätevimmin nettisivuillamme menun alla olevan linkin kautta. Varauksen voi tehdä myös puhelimitse, sähköpostilla tai lipunmyyntipisteessämme vierailemalla. Linnateatterin myyntipalvelu >

Teatteriravintolamme avaa ovet aina kahta tuntia ennen esitystä. Suosittelemmekin saapumistasi ajoissa, jolloin aikaa on nauttia esityksen lisäksi myös muista palveluistamme kokonaisvaltaisesti!

Mikäli haluat tehdä tilauksesi väliajalle tai muuna aikana mainitsethan siitä lisätiedot kohdassa. Kolmen ruokalajin menun valitessa suosittelemme saapumistanne puolitoista tuntia aikoisemmin, jotta ehdit ruokailla kiireettömästi. Mahdollisissa lisätiedusteluissa otattehan yhteyttä suoraan myyntipalveluumme.

Huomioitan, että ennakkotilaus on sitova. Linnateatteri pidättää oikeuden muutoksiin.

Pinchot & Tapakset by Linnateatterin ravintola

Lohitartaria ja ruista L 5€

Maksapatee ja tyrniä L,G 5€

Cashew-juustoa ja passionhedelmää L,G 5€

Mini kikherne samossa L 5€

Lehtikaalisipsejä L,G 5€

Päivän juusto ja talviomenaa L 5€

Marinoituja oliiveja L,G 5€

Tumma suklaa-viskimoussea L,G 5€

KEVÄT MENU 2021

KATSO MENU