KEVÄTMENU 2020

LINNATEATTERIN KEVÄTMENU

Kevätmenu on tarjolla tammi-toukokuussa Linnateatterin Domino-ravintolassa. Teethän varauksen viimeistään viikkoa ennen esityspäivää!

Unohditko tehdä ennakkovarauksen? Ei hätää. Teatteriravintolassa palvelee myös Pinchobar, josta voit valita lasillisen seuraksi sesonginmukaisia herkkuja ennen esitystä. Ravintolapalvelut aukeavat aina kahta tuntia ennen tapahtumaa, tulethan ajoissa ja varmistat samalla parhaat paikat numeroimattomaan katsomoon.


Kokoa illallinen mieleisistäsi vaihtoehdoista tai tilaa vaikka vain jälkiruoka. Ruokavaraukset ja ilmoitukset erityisruokavalioista tulee tehdä viimeistään viikkoa ennen esityspäivää, lähempänä ajankohtaa olethan suoraan yhteydessä myyntipalveluumme.

Ennakkovaraukset ovat katettuna (Puutarhakadulla) saman katon alla Domino-ravintolassa ennen teatteriesitystä. Voit tehdä ruokavarauksen kätevästi netissä, soittamalla numeroon 02 232 1215 (arkisin ma-ti klo 9-16 ja ke-pe klo 9-18) tai sähköpostitse osoitteeseen info@linnateatteri.fi. Ruokavarauksella varmistat myös varatut paikat numeroimattomassa katsomossa, voit siis ruokailla kiireettömästi ja siirtyä juuri ennen esitystä teatteriravintolan puolelle.

Nettivarauksen tehdessäsi huomioithan, että ruokavarauksesi on katettuna tuntia ennen näytöstä, mikäli haluat tehdä tilauksesi väliajalle tai muuna aikana mainitsethan siitä lisätiedot kohdassa. Kolmen ruokalajin menun valitessa suosittelemme saapumistanne puolitoista tuntia aikoisemmin, jotta ehdit ruokailla kiireettömästi. Mahdollisissa lisätiedusteluissa otattehan yhteyttä suoraan myyntipalveluumme.

Huomioitan, että ennakkotilaus on sitova.

Linnateatteri pidättää oikeuden muutoksiin.

Alkuruuat

Lohi chevice, avokadoa ja kookoslastuja L,G,M 12€

Serranokinkku kroketti, hapankurkkusalaattia ja grillattua paprikaa L 12€

Kuminalla maustettua kotijuustoa, marinoitua munakoisoa, mangohilloketta L,G 12€

Pääruuat

Karitsan potkaa libanolilaisittain, kikherneleipää ja granaattiomenasalsaa L,G (uusi-seelanti) 24€

Paistettua siikaa, Palsternakka-perunapyrettä ja savukalakastiketta L,G 27€

Punajuuri-gojimarja risottoa, paahdettua chevrejuustoa ja cashewpähkinöitä VL,G 19€

Jälkiruuat

Inkivääripannacottaa, lakkaa ja valkosuklaata VL 10€

Suklaa crepes, appelsiinisalaattia L,G 12€

Sitruuna- bruleepiirasta, pistaasia ja mascarponea L 12€

Valinnanvaikeus? Me päätämme puolestasi!

Keittiömestarin
5 RUOKALAJIN YLLÄTYSMENU
(59€/hlö)