LINNATEATTERIN RAVINTOLA

Linnateatterin ravintola - ruokaa sielulle ja ruumiille

​​​​​​​Maistuisiko kiireetön illallinen komedialla höystettynä?

Ravintolassa illanvietto alkaa herkullisen ruoan parissa jo hyvissä ajoin ennen teatteriesitystä. Teatterimme keittiömestari loihtii dramaturgin tapaan tarinoita lautasille. Kahdesti vuodessa vaihtuvan ruokalistan herkut valmistetaan alusta asti omassa keittiössämme satokauden raaka-aineita suosien. Saatavilla on aina liha-, kala- ja kasvis vaihtoehtoja. Juomavalikoimassa suosimme lähialueiden tuottajia, ja viinit paritamme huolellisesti ruokalajien kanssa.

Tarjoilut tulee tilata ennakkoon, jolloin varmistat saatavuuden sekä ruokailun jälkeen varatut paikat numeroimattomassa teatterisalissa. Varauksen voit tehdä ennen esitystä, väliajalle tai suuremmille seurueille jopa esityksen jälkeen!

Teethän tilauksesi viimeistään viikkoa ennen tilaisuutta soittamalla tai lähettämällä sähköpostia myyntipalveluumme. Voit tehdä varauksesi myös nettivarauskanavassamme, muistathan täyttää lisätietoihin mahdolliset erityismaininnat tai mikäli haluat tehdä tilauksesi vaikkapa väliajalle.

Jokaisen esityksen yhteydessä meillä on myös tarjolla vaihtuvia tarjottavia Pincho valikoimassamme. Teatteriravintolamme avaa ovet aina kahta tuntia ennen esitystä. Suosittelemmekin saapumistasi ajoissa, jolloin aikaa on nauttia esityksen lisäksi myös muista palveluistamme kokonaisvaltaisesti!

Oletko järjestämässä juhlia, kokouksen tai muuta tilaisuutta? Linnateatterin uudistuneet tilat taipuvat moneen. Lue lisää tilavuokrauksesta.

Tiedustele lisää:
Ravintola- ja myyntipäällikkö Maiju Kotialho
p. 040 032 3031
maiju.kotialho@linnateatteri.fi

LINNATEATTERIN KOKKIKOULU -TEHDÄÄN YHDESSÄ!

Tule ja koe makunautintoja hivelevä elämys. Keittiömestarimme opastuksella loihdit menun seurueellenne vaihtuvien teemailtojemme mukaisesti. Osta lahjaksi tai tule itse!

Keittiömestarimme suosittelee:

ITALIALAINEN ILLALLINEN

Valmistamme: Vuohenjuustoraviolia, punajuurta ja hasselpähkinä kreemiä. Pääruuaksi: Perinteinen Italialainen Risotto Milanese ja paistettuja kampasimpukoita. Jälkiruuaksi: Ihana Classic tiramisu & Amaretti biscottia.

Kokkikoulun kesto noin 3h, hinnat alkaen 69€/hlö.

Suosittelemme lämpimästi pienryhmille (n.20 hlö), varaa yksityistilaisuutesi nyt!

Varaukset ja tiedustelut:

p. 0400 323031                                                     maiju.kotialho@linnateatteri.fi

Katso Oivahymy

OIVAHYMY

KEVÄTMENU 2020

KATSO MENU

Pincho menu

KATSO MENU

PIKKUJOULU BUFFET

KATSO MENU

LASTEN BRUNSSI

KATSO MENU

RYHMÄMENU

KATSO MENU