DOMINO-RAVINTOLA

Domino-ravintola - ruokaa sielulle ja ruumiille

​​​​​​​Maistuisiko kiireetön illallinen komedialla höystettynä?

Domino-ravintolassa illanvietto alkaa herkullisen ruoan parissa jo hyvissä ajoin ennen teatteriesitystä. Tasokkaan Domino-ravintolan keittiömestarimme loihtii dramaturgin tapaan tarinoita lautasille. Kahdesti vuodessa vaihtuvan ruokalistan herkut valmistetaan alusta asti omassa keittiössämme satokauden raaka-aineita suosien. Saatavilla on aina liha-, kala- ja kasvis vaihtoehtoja. Juomavalikoimassa suosimme lähialueiden tuottajia, ja viinit paritamme huolellisesti ruokalajien kanssa.

Ruokailu Domino-ravintolassa onnistuu ennen teatteriesitystä. Ruokailu tulee tilata ennakkoon, jolloin varmistat saatavuuden ja pöytävarauksen ravintolaan sekä ruokailun jälkeen varatun istumapaikan numeroimattomassa teatterisalissa. Varauksen voit tehdä ennen esitystä, väliajalle tai suuremmille seurueille jopa esityksen jälkeen.

Teethän tilauksen viimeistään viikkoa ennen tilaisuutta soittamalla tai lähettämällä sähköpostia myyntipalveluumme. Varauksen voit tehdä myös nettivarausjärjestelmästämme, muistathan täyttää lisätietoihin mahdolliset erityismaininnat tai mikäli haluat tehdä tilauksesi väliajalle.

Jokaisen esityksen yhteydessä meillä on myös tarjolla vaihtuvia tarjottavia. Syksyllä 2019 avaamme teatteriravintolan yhteyteen Pincho baarin, joka palvelee aina kahta tuntia ennen esitystä. Suosittelemmekin saapumistasi ajoissa, jolloin aikaa on nauttia esityksen lisäksi myös muista palveluistamme kokonaisvaltaisesti.

Oletko järjestämässä juhlia, kokouksen tai muuta tilaisuutta? Dominon tilat taipuvat moneen. Lue lisää tilavuokrauksesta.

Tiedustele lisää:
Ravintola- ja myyntipäällikkö Maiju Kotialho
p. 040 032 3031
maiju.kotialho@linnateatteri.fiLINNATEATTERIN KOKKIKOULU

Tule ja koe makunautintoja hivelevä elämys. Keittiömestarimme opastuksella loihdit menun seurueellenne vaihtuvien teemailtojemme mukaisesti. Osta lahjaksi tai tule itse!

Keittiömestarimme suosittelee:

ITALIALAINEN ILLALLINEN

Valmistamme: Vuohenjuustoraviolia, punajuurta ja hasselpähkinä kreemiä. Pääruuaksi: Perinteinen Italialainen Risotto Milanese ja paistettuja kampasimpukoita. Jälkiruuaksi: Ihana Classic tiramisu & Amaretti biscottia.

Kokkikoulun kesto noin 3h, hinnat alkaen 69€/hlö.

Suosittelemme lämpimästi pienryhmille (n.20 hlö), varaa yksityistilaisuutesi nyt!


Varaukset ja tiedustelut:

p. 0400 323031                                                     maiju.kotialho@linnateatteri.fi

Katso Oivahymy

OIVAHYMY

2019 SYYSMENU

KATSO MENU

Pincho menu

KATSO MENU

2019 PIKKUJOULU BUFFET

KATSO MENU

LASTEN BRUNSSI 10.11.2019

KATSO MENU

RYHMÄMENU SYKSY 2019

KATSO MENU