DOMINO-RAVINTOLA

Domino-ravintola - ruokaa sielulle ja ruumiille

​​​​​​​Maistuisiko kiireetön illallinen komedialla höystettynä?

Domino-ravintolassa illanvietto alkaa herkullisen ruoan parissa jo hyvissä ajoin ennen teatteriesitystä. Tasokkaan Domino-ravintolan keittiömestari Martin loihtii dramaturgin tapaan tarinoita lautasille. Kolmesti vuodessa vaihtuvan ruokalistan herkut valmistetaan alusta asti omassa keittiössämme satokauden raaka-aineita suosien. Saatavilla on aina liha-, kala- ja kasvisvaihtoehdot. Juomavalikoimassa suosimme lähialueiden tuottajia, ja viinit paritamme huolellisesti ruokalajien kanssa.

Ruokailu Domino-ravintolassa onnistuu ennen teatteriesitystä. Ruokailu tulee tilata ennakkoon, jolloin varmistat saatavuuden ja pöytävarauksen. Varauksen voit tehdä ennen esitystä, väliajalle tai suuremmille seurueille esityksen jälkeen.

Teethän tilauksen viimeistään viikkoa ennen tilaisuutta soittamalla tai lähettämällä sähköpostia myyntipalveluumme. Varauksen voit tehdä myös nettivarausjärjestelmästämme, muistathan täyttää lisätietoihin mahdolliset erityismaininnat tai mikäli haluat tehdä tilauksesi väliajalle.

Jokaisen esityksen yhteydessä meillä on myös tarjolla vaihtuvia leivoksia ja suolaista naposteltavaa, jotka voit nauttia paikanpäällä. Suosittelemmekin saapumistasi ajoissa, jolloin aikaa on nauttia esityksen lisäksi myös muista palveluistamme kokonaisvaltaisesti.

Oletko järjestämässä juhlia, kokouksen tai muuta tilaisuutta? Dominon tilat taipuvat moneen. Lue lisää tilavuokrauksesta.

Juhla- ja kokouspalvelut sekä Domino-ravintolaa koskevat lisätiedot:
Ravintola- ja myyntipäällikkö Maiju Kotialho
p. 040 032 3031
maiju.kotialho@linnateatteri.fiLINNATEATTERIN KOKKIKOULU

Tule ja koe makunautintoja hivelevä elämys. Keittiömestarimme opastuksella loihdit menun seurueellenne vaihtuvien teemailtojemme mukaisesti. Osta lahjaksi tai tule itse! (66€ / hlö)

Seuraavaksi luvassa:

ITALIALAINEN ILLALLINEN

Valmistamme: Vuohenjuustoraviolia, punajuurta ja hasselpähkinä kreemiä. Pääruuaksi: Perinteinen Italialainen Risotto Milanese ja paistettuja kampasimpukoita. Jälkiruuaksi: Ihana Classic tiramisu & Amaretti biscotti

Kokkikoulun kesto noin 3h.

Kevään aikataulu tarkentuu lähiaikoina.

Suosittelemme lämpimästi myös pienryhmille, varaa yksityistilaisuutesi keväälle nyt!


Varaukset ja tiedustelut:

p. 0400 323031                                                     maiju.kotialho@linnateatteri.fi

KEVÄTMENU

KATSO MENU