VESTERINEN YHTYEINEEN: MEISSÄ ASUU ELÄMÄ

Teatteriravintola

Ke 2.2. & to 3.2.2022

39,90 €

noin 2 tuntia, ei väliaikaa

Vesterinen Yhtyeineen: Meissä asuu elämä

Huhtikuussa 2021 uuden Meissä asuu elämä -albumin julkaissut Vesterinen Yhtyeineen jatkaa levynjulkaisukiertuettaan keväällä 2022. Kesällä festareita kiertänyt ja syksyllä klubeilla soittanut kymmenhenkinen yhtye vie kiertueensa seuraavaksi konserttisaleihin ympäri Suomen. Kiertue starttaa Turun Linnateatterista, jossa yhtye esiintyy kahtena iltana peräkkäin 2. ja 3. helmikuuta.

Vesterinen Yhtyeineen esittää konserttisaleissa massiivisen, lähes kahden tunnin show’n, joka vie yleisön tunnelmasta toiseen aina riehakkaasta soiton riemusta liikutuksen partaalle. Konserteissa ei ole väliaikaa, vaan bändi on suunnitellut upean kokonaisuuden ilman taukoja tunnelman ja jännityksen ylläpitämiseksi.

Suoraan Suomen virallisen albumilistan toiseksi noussut Meissä asuu elämä -albumi on komea kokonaisuus koskettavia tarinoita, upeita sävellyksiä ja komeita sovituksia isolla jengillä tarjoiltuna. Albumin singlejulkaisut Kolme hyvää vinkkiä ja Rodeo ovat nousseet molemmat radiosoittoon valtakunnallisesti.

Vesterinen Yhtyeineen on soittanut itsensä suomalaisten sydämiin vuosikausien ahkeralla keikkailulla ja lukuisten hittibiisien myötä. Yhtye on vuosien saatossa löytänyt omaleimaisen ja hienon soundin, joka ammentaa välillä ruotsalaisen positiivisuuden boolimaljoista, välillä slaavilaisesta synkkyydestä. Yhtyeen tunnetuimpia kappaleita ovat Kukaan ei koskaan, Tummilla teillä ja Onnellinen mies.

Vesterinen Yhtyeineen FacebookissaInstagramissaSpotifyssa

....

Ovet avataan klo 17:00. Konsertti alkaa klo 19:00.

Kesto on noin 2 tuntia, ei väliaikaa.

Linnateatterin katsomo on numeroimaton.

....

Ryhmävaraukset (yli 20 henkilöä), pyörätuolipaikat ja saattajaliput varattavissa  vain Linnateatterin myyntipalvelusta.

​​​​​​​​​​​​​​

Näytökset

VESTERINEN YHTYEINEEN: MEISSÄ ASUU ELÄMÄ
02.02.2022 19:00
OSTA LIPPU

VESTERINEN YHTYEINEEN: MEISSÄ ASUU ELÄMÄ
03.02.2022 19:00
OSTA LIPPU