URAKKAHOMMIA

Teatteriravintola

Ensi-ilta ke 15.2.2023
Esityskausi:
16.2.2023 - 6.5.2023

Peruslippu: 40 €
Eläkeläinen: 38 €
Opiskelija / Työtön: 38 €
Show & Dinner: 89 €*

Kesto noin 2 tuntia sisältäen väliajan

Urakkahommia

”Kahden (köyhän) miehen Housut Pois”

Urakkahommia on elämänmakuinen komedia kahdesta köyhästä muurarista, jotka ajautuvat valmistamaan pikkutuhmaa revyytä kohtalokkain seurauksin.

Revyyn harjoitukset pistävät parikymmenvuotisen ystävyyden koetukselle. Eikä vähiten siksi, että ainoa naisnäyttelijä peruuttaa osallistumisensa revyyseen pakottaen perinteiset suomalaiset miehet erikoisiin kohtauksiin keskenään. 

Ohjaus: Petja Lähde 

Näyttelijät: Miska Kaukonen, Tom Petäjä, Emmi Kangas 

Maskeeraus/peruukit: Minna Pilvinen 

Lavastus: Nina Suvitie 

Pukusuunnittelu: Kaarina Kopola

Äänisuunnittelu: Jan Lamberg

Valosuunnittelu: Esa Näykki

....

Liput voit varata nettisivuillamme tai halutessasi myös myyntipalvelustamme.
Ryhmävaraukset (yli 20 henkilöä), ja pyörätuolipaikat vain Linnateatterin myyntipalvelusta.

....


Paketoidut Show & Dinner - liput ovat myynnissä la 6.5. (klo 16:30). Hinta 89 € sisältää narikkamaksun, buffetruokailun ennen esitystä (klo 16:30), esityslipun (klo 18:00) sekä paikkavarauksen koko illan ajaksi.

Katso menu täältä. Tarjoilemme ruokaa ainoastaan ennakkotilauksella, ruokatilaukset la 6.5. tulee tehdä viimeistään 27.4. suoraan myyntipalvelustamme info@linnateatteri.fi tai puh. 02 232 1215.


....

ESITYKSEEN SAAPUESSA:

Sisäänkäyntimme on os. Humalistonkatu 7, Turku. Avaamme ovet 1.5 tuntia ennen esitystä, poikkeuksena lastenesitykset ja pienestradi Tampuurin esitykset, jolloin avaamme ovet tuntia ennen esitystä.

Heti sisäänkäynnin yhteydessä sijaitsee narikkamme, maksu on 2,50 €/takki (korttimaksu tai käteinen). Päällysvaatteet ja isot laukut tulee jättää narikkaan. 

Katsomomme on numeroimaton, saavuthan siis ajoissa, jotta ehdit tutustua palveluihimme ja asettua rauhassa. Varatut paikat (ruokailijoille) on merkitty katetuin paikoin ja nimilapuin. (Ruokailu ainoastaan ennakkotilauksesta, valikoituihin näytöksiin.) Huomioithan, että baari sulkeutuu ja tarjoilu päättyy 5 min ennen esityksen alkua.

Pssst... "Ajoissa saapuminen" tarkoittaa meidän Linnateatterilaisten mielestä 60-45 minuuttia ennen esityksen alkua. Viimeinen puolituntinen ennen esityksen alkua on ruuhkainen sekä sisäänkäynnillä että baarin palveluissa.

Tervetuloa!

Keittiömestarimme on loihtinut

MAISTUVAN MENUN

Katso menu