TANGO DEL NORTE: PIAZZOLLA 100

Teatteriravintola

la 16.10.2021

Peruslippu: 30 €
Eläkeläinen: 27 €
Opiskelija / Työtön: 27 €

Ennen konserttia tangotanssikurssi klo 18:30
(sisältyy lipun hintaan).

noin 1 h, ei väliaikaa

Tango del norte: Piazzolla 100

Konsertissa kuullaan tangon suurmiehen, Astor Piazzollan suurimpia hittejä ja myös vähemmän tunnettuja teoksia, Suomen terävimpään kärkeen argentiinalaisen tangon saralla kuuluvan Tango del norten esittämänä.

Tango del norte on  vuonna 2011 perustettu argentiinalaiseen tangomusiikkiin erikoistunut yhtye, joka on vakiinnuttanut paikkansa Suomen eturivin tangoyhtyeenä ja konsertoinut ympäri maata niin konserttisaleissa kuin festivaalilavoillakin. Euroopassa Tango del norte on ehtinyt esiintyä Espanjassa ja Poznanin Tangofestivaalilla, Puolassa. Tällä hetkellä Tango del norte yhdistelee musiikissaan ainutlaatuisella tavalla eri musiikkityylejä, luoden uudenlaisia versioita pääasiassa eteläamerikkalaisesta tango- ja folkloremusiikista.

Yhtyeen bandoneonisti, Sami Pirttilahti, voitti syksyllä 2018 maailman arvostetuimman bandoneonkilpailun, "Che Bandoneon", Vermontissa Yhdysvalloissa ja valittiin Suomen Harmonikkaliiton toimesta vuoden harmonikkataiteilijaksi 2020! Yhtyeellä on myös kiinteät siteet Astor Piazzollan musiikilliseen perintöön ja he ovat saaneet ensikäden oppia legendan lähipiiristä, Piazzollan kanssa soittaneilta muusikoilta.

Konsertissa esiintyy

Heikki Hämäläinen, sello

Sami Pirttilahti, bandoneon

Ville Westergård, piano


Konsertin kesto on noin 1 tunti, ei väliaikaa.

Ennen konserttia lyhyt tangotanssikurssi klo 18:30, vetäjinä Janne Talasma ja Kaisa Saarinen. Kurssi sisältyy lipun hintaan. Tervetuloa!


Keittiömestarimme on loihtinut

MAISTUVAN MENUN

Katso menu

Saatavilla myös Pieneen nälkään tai seurueille: Pincho-menu talvi 2021

Näytökset

TANGO DEL NORTE: PIAZZOLLA 100
16.10.2021 19:30
OSTA LIPPU