SUMU BIG BAND: MUSIC OF STEVIE WONDER - A WONDERFUL NIGHT

Teatteriravintola

la 11.2.2023 klo 19:00

Liput ennakkoon 20 €
Liput ovelta 25 € (jos lippuja on jäljellä)

Ennakkoliput osoitteesta webshop.sumubigband.fi

SUMU Big Band: A Wonderful Night

Illan solistina Pekka Kurki. SUMU Big Bandia johtaa Rami Koskinen.

Stevie Wonder (s. 1950) on yhdysvaltalainen laulaja, lauluntekijä ja multi-instrumentalisti, jolla on yli 60 vuoden uralla ollut kymmenen Billboardin listaykkössingleä ja kolme listaykkösalbumia.  Ensimmäisen listoille kiivenneen kappaleensa hän levytti ollessaan vasta 12-vuotias. Monipuolisuudellaan ja innovatiivisuudellaan hän kuuluu 1970-luvun rhythm and bluesin keskeisiin edustajiin ja hänen pop-hittinsä nousivat listakärkeen vielä 1980-luvullakin. Wonder on yksi harvoista muusikoista, joka on levyillään soittanut oikeastaan kaikkia soittimia. Hän on saanut 25 Grammy-palkintoa ja yhden Oscarin, ja hänen levyjään on myyty yli 100 miljoonaa kappaletta.


Suomalaisten sovittajien käsissä Stevie Wonderin kappaleet ovat taipuneet big bandille sopivaan muotoon. Ja kun taidokkaan SUMU Big Bandin eteen tuodaan vielä upea solisti, voidaankin oikeutetusti käyttää suuren maailman malliin adjektiivia wonderful. Illan solistina kuullaan Pekka Kurkea, joka tunnetaan monisävyisestä, laajasta äänialastaan ja ilmiömäisistä improvisointitaidoistaan. Oman orkesterinsa PK’s Machine Number 3:n lisäksi Kurki on esiintynyt mm. Turun filharmonisen orkesterin, Turku Jazz Orchestran ja The Great Helsinki Swing Big Bandin solistina sekä pääroolissa Heikki Sarmannon jazz-ooppera Manonin kiertueella Virossa.

SUMU Big Bandia johtaa Rami Koskinen.


Liput ennakkoon 20 € / ovelta 25 €

Ennakkoliput vain SUMU Big Bandin verkkosivoulta, osoitteesta: webshop.sumubigband.fi

(huom. liput eivät ole myynnissä Linnateatterin lipunmyynnissä tai Lippu.fi:ssä)


....

ESITYKSEEN SAAPUESSA:

Sisäänkäyntimme on os. Humalistonkatu 7, Turku. Avaamme ovet 1.5 tuntia ennen esitystä, poikkeuksena lastenesitykset ja pienestradi Tampuurin esitykset, jolloin avaamme ovet tuntia ennen esitystä.

Heti sisäänkäynnin yhteydessä sijaitsee narikkamme, maksu on 2,50 €/takki (korttimaksu tai käteinen). Päällysvaatteet ja isot laukut tulee jättää narikkaan. 

Katsomomme on numeroimaton, saavuthan siis ajoissa, jotta ehdit tutustua palveluihimme ja asettua rauhassa. Varatut paikat (ruokailijoille) on merkitty katetuin paikoin ja nimilapuin. (Ruokailu ainoastaan ennakkotilauksesta, valikoituihin näytöksiin.) Huomioithan, että baari sulkeutuu ja tarjoilu päättyy 5 min ennen esityksen alkua.

Pssst... "Ajoissa saapuminen" tarkoittaa meidän Linnateatterilaisten mielestä 60-45 minuuttia ennen esityksen alkua. Viimeinen puolituntinen ennen esityksen alkua on ruuhkainen sekä sisäänkäynnillä että baarin palveluissa.

Tervetuloa!

Näytökset

SUMU BIG BAND: MUSIC OF STEVIE WONDER - A WONDERFUL NIGHT
Liput: webshop.sumubigband.fi
11.02.2023 19:00