Streaming: LINNATEATTERI TONIGHT SHOW

Pe 27.11. klo 19 (stream)
Tallenne katsottavissa 11.12. asti

Liput

Peruslippu: 9,90 €
Kannatuslippu: 14,90 €

Kesto

n. 45 min

Linnateatteri Tonight Show

Host Mika Eirtovaara, featuring Tom Petäjä

Tonight show jatkaa Linnateatterin keväällä alkanutta striimausten sarjaa. Teattereiden katsomot voivat ottaa vastaan tänä syksynä vain puolet asiakkaista. Haluamme siksi tuoda kulttuuria ja viihdettä koteihin sohvateatterin muodossa.

Linnateatteri Tonight on perinteisen talk shown, stand up -komedian, sketsiviihteen ja viihdyttävän hahmokavalkaadin nerokas sekoitus. Illan isäntänä toimii stand up -koomikko Mika Eirtovaara ja mukana menossa on myös komedian jättiläinen Tom Petäjä. Showssa nähdään vieraina mm. virtuaalitaikuri Joni Pakanen ja Irlannin Talent -kisan tuomarinakin toiminut koomikko Jason Byrne.

Tämä show ei päästä nauruhermoja helpolla!

.....

Sohvateatteriin on helppo tulla!

Lippu sohvateatteriin ostetaan tällä sivulla olevan linkin kautta. Lipun hinta on 9,90 €. Tarjoamme myös mahdollisuuden lunastaa kannatuslippu teatteritoiminnan tukemiseksi hintaan 14,90 €. Maksu suoritetaan korttimaksuna (debit/credit).

Saat onnistuneen oston jälkeen antamaasi sähköpostiosoitteeseen digitaalisen lipun, jossa oleva koodi toimii tunnisteena esitykseen kirjautuessa. Lippua voi käyttää kerrallaan vain yhdestä laitteesta. Esitystä voi toki katsella useampi saman talouden henkilö yhtä aikaa samalta ruudulta.

Esitys on katsottavisa osoitteessa livekatsomo.fi/linnateatteri-tonight-show ja toimii kattavasti nykyaikaisilla päätelaitteilla ilman erillistä ohjelmistoasennusta, tietokoneilla, tableteilla ja kännyköillä. Vaatimus on nykyaikaista html5-koodia tukeva webbiselain. Lähetyksen paras laatu on HD-tasoa n 5Mbps, mutta adaptoituu automaattisesti myös pienemmille nopeuksille. Intenetyhteyden suositusnopeus 10Mbps.

Sohvatyynyt siis kuohkeaksi, naposteltavat käden ulottuville, netin päässä oleva töllö päälle ja klikkaa lippulinkistäsi stream -sivulle pe 27.11. klo 19. Sohvateatteri on valmis ja esitys voi alkaa. Hauskaa teatteri-iltaa!

Stream-esityksen tallenne on katsottavissa 11.12. asti.
Stream-esitykseen 27.11. ostettu lippu on voimassa 2 vkoa esityksen päättymisestä. Tallenne on myös ostattavissa 2 viikkoa stream -esityksen jälkeen > 11.12. klo 19 asti. Tallenne katoaa sivuilta 11.12. klo 20.

.....

Asiakaspalvelumme on auki 1h ennen streamauksen alkua (27.11.), mikäli ilmenee kysymyksiä.
puh. (02) 232 1215
info@linnateatteri.fi
Palvelemme tuntia ennen esityksen alkua myös some-kanavissamme yksityisviesteillä.
www.facebook.com/Linnateatteri
www.instagram.com/linnateatteri

Livekatsomon oikeassa alareunassa on vihreä ikoni, jossa toimii tekninen tuki-chatti:
livekatsomo.fi/linnateatteri-tonight-show

Usein kysyttyihin kysymyksiin löytyy vastaukset täältä >