STAND UP, TURKU! - KOMIIKKAFESTIVAALI!

Teatteriravintola

la 4.2.2023 klo 18:00

Peruslippu: 29 €
Eläkeläislippu: 25 €
Opiskelijat / työttömät: 25 €

K-16

noin 2 tuntia, sisältäen väliajan

Stand Up, Turku! - Komiikkafestivaali!

Stand Up, Turku komiikkafestivaali! -tuo jälleen iloa ja naurua kansalle helmikuun ensimmäisenä viikonloppuna! Linnateatterissa juhlitaan mm. Mika Eirtovaaran pitkää uraa ja pyöreitä vuosia juhlaesityksen myötä.

Jo 16. kertaa järjestettävä hupijuhla bailaa tällä kertaa myös 20-vuotiaan W&T Comedyn kunniaksi. Syytä siis juhlaan riittää, joten nappaa taas toverisi kainaloon ja liput talteen hyvissä ajoin. Nämä esitykset myydään tuttuun tapaan ennakkoon jo loppuun.

Esiintyjät: Ilari Johansson, Heli Sutela, Anders Helenius, Illusia Sarvas, Aki Puolakka (Aatu Raitalan tilalla)

....

Liput voit varata nettisivuillamme tai halutessasi myös myyntipalvelustamme.
Ryhmävaraukset (yli 20 henkilöä), ja pyörätuolipaikat vain Linnateatterin myyntipalvelusta.

....

ESITYKSEEN SAAPUESSA:

Sisäänkäyntimme on os. Humalistonkatu 7, Turku. Avaamme ovet 1.5 tuntia ennen esitystä, poikkeuksena lastenesitykset ja pienestradi Tampuurin esitykset, jolloin avaamme ovet tuntia ennen esitystä.

Heti sisäänkäynnin yhteydessä sijaitsee narikkamme, maksu on 2,50 €/takki (korttimaksu tai käteinen). Päällysvaatteet ja isot laukut tulee jättää narikkaan. 

Katsomomme on numeroimaton, saavuthan siis ajoissa, jotta ehdit tutustua palveluihimme ja asettua rauhassa. Varatut paikat (ruokailijoille) on merkitty katetuin paikoin ja nimilapuin. (Ruokailu ainoastaan ennakkotilauksesta, valikoituihin näytöksiin.) Huomioithan, että baari sulkeutuu ja tarjoilu päättyy 5 min ennen esityksen alkua.

Pssst... "Ajoissa saapuminen" tarkoittaa meidän Linnateatterilaisten mielestä 60-45 minuuttia ennen esityksen alkua. Viimeinen puolituntinen ennen esityksen alkua on ruuhkainen sekä sisäänkäynnillä että baarin palveluissa.

Tervetuloa!