Sohvateatteri: Tatu ja Patu, syömään!

SOHVATEATTERI

Liput:

9,90 / 14,90 €

Kesto:

n. 40 min.
Ikäsuositus: 2+

Tatu ja Patu, syömään!

Linnateatterin Sohvateatteri tuo teatteriviihdettä suoraan kotisohville striimattuna.

Esitys on tarkoitettu kaikille niille, jotka ovat joskus syöneet, syövät juuri nyt tai suunnittelevat syövänsä!

Outolan ruoka- ja juomatieteellinen tutkimuskeskus on liikkeellä ympäri Suomea. Tatu ja Patu paljastavat kaiken olennaisen kaikille olennaisesta toiminnasta - syömisestä. 

Näyttämölle lehahtavat ruoan valmistukseen erikoistunut pöperöahkeroinen ja ruokapöytien kuokkavieras pönttövääriäinen. Tieteellistaiteellisen tutkimusotteen viimeistelevät Samppa Solu ja Anita Aivosolu. Omena on ämynä ja banaani on keltapötkö, mutta mikä on Tatupatunanas? Ja miten ruoka oikeastaan etenee suolistossa? 

Linnateatterin lastennäytelmä tarjoilee hauskaa, hyvän makuista ja helposti nieltävää asiaa ravinnosta. Tämän parivaljakon käsissä puurot ja vellit eivät kerta kaikkiaan voi mennä sekaisin. Kaikki tiedot on nimittäin tarkastanut kieli- ja makujaoston johtava asiantuntijaryhmä: Tatu ja Patu!

Tatuna ja Patuna lavalla makuhermoja kutkuttelevat Linnateatterin Herra Hakkaraisesta tuttu Kalle Tulander ja YLEn lastenohjelmien konkarinäyttelijä Jaakko Loukkola. Dramatisoinnista ja ohjauksesta vastaa Sami Rannila.

Käsikirjoitus Aino Havukainen ja Sami Toivonen

Esityksen kesto noin 40 min ja sopii katsottavaksi sormiruokailijoista (n. 2-vuotiaat) eteenpäin.

.....

Sohvateatteriin on helppo tulla

Nappaa itsellesi lippu tämän sivun OSTA LIPPU -linkistä.

  • Lipun hinta on 9,90/14,90€ 
  • Maksu suoritetaan korttimaksuna (debit/credit), verkkopankki yms. Nettilipun tarjoamassa palvelussa.
  • Saat onnistuneen oston jälkeen antamaasi sähköpostiosoitteeseen uniikin linkin. Sähköpostiin tulevan linkin takana on pääsylippu jossa oleva numerokoodi toimii pääsykoodina livekatsomoon.
  • Uniikkia linkkiä voi käyttää kerrallaan vain yhdestä laitteesta. Esitystä voi toki katsella useampi saman talouden henkilö yhtä aikaa samalta ruudulta.
  • Linkki on voimassa 7 vuorokautta ostohetkestä.
  • Esitys toimii kattavasti nykyaikaisilla päätelaitteilla ilman erillistä ohjelmistoasennusta, tietokoneilla, tableteilla ja kännyköillä. Vaatimus on nykyaikaista html5-koodia tukeva webbiselain. Lähetyksen paras laatu on HD-tasoa n 5Mbps, mutta adaptoituu automaattisesti myös pienemmille nopeuksille. Intenetyhteyden suositusnopeus 10Mbps.
  • Jos haluat vaihtaa päätelaitetta kesken esityksen, sulje ensin vanha yhteys/kone.

Sohvatyynyt siis kuohkeaksi, naposteltavat käden ulottuville ja netin päässä oleva töllö päälle. Sohvateatteri on valmis ja esitys voi alkaa. Hauskaa teatteriesitystä!

#linnateatteri Somessa

Jaa oma kokemuksesi #linnateatteri #tatujapatusyömään

Näytökset

Sohvateatteri: Tatu ja Patu, syömään!
Sohvateatteriliput myynnissä 31.12.21 asti.
31.12.2022 00:00
OSTA LIPPU

#linnateatteri Somessa

Jaa oma kokemuksesi #linnateatteri #tatujapatusyömään