Sohvateatteri: Miehenkäyttöopas

SOHVATEATTERI

Liput:

14,90 / 19,90 €

Kesto:

n. 1,5 h

Miehenkäyttöopas – 10 tapaa selvitä arjesta

Linnateatterin Sohvateatteri tuo teatteriviihdettä suoraan kotisohville striimattuna.

Linnateatterin Sohvateatterissa viihdyttää... Hmm... Mies! Kaikki tuntevat ainakin yhden miehen. Mutta tietääkö kukaan, miten mies toimii? Nyt siitä otetaan selvää!

Miehenkäyttöopas tarjoaa komedian keinoin työkaluja heille, jotka haluavat oppia miehistä ja miehenä olemisesta lisää. Mitä miesten päässä oikeasti liikkuu? Entä pystyykö miesten toimintaan vaikuttamaan?

Linnateatterin menestyskomedia porautuu kymmenen arkisen tilanteen kautta miehisyyden ytimeen ja katsoo maailmaa, jos ei nyt enkelin, niin ainakin suomalaisen miehen silmin. Ennakkoluulot saavat kyytiä oikein kunnolla, kun lavalla kohdataan muun muassa lapsen tasolle taantuva keski-ikäinen mies sekä mies, joka uskaltaa tuntea ja rakastaa – ja muistaa jopa anopin syntymäpäivän.

Asiaa vehkeestä ja vähän sen vierestäkin tarjoilevat näyttelijät Jukka Rasila ja Mika Räinä. Miehiseen maastoon kaksikon ohjailee ohjaaja Kalle Lamberg.

Sketsit: Janne Jämsä, Mikko Koivusalo, Maria Koponen, Kalle Lamberg, Anna Meling, Jukka Rasila ja Mika Räinä

Dramatisointi ja sovitus: Kalle Lamberg, Jukka Rasila ja Mika Räinä


.....

Sohvateatteriin on helppo tulla

Nappaa itsellesi lippu tämän sivun OSTA LIPPU -linkistä.

  • Lipun hinta on 14,90 / 19,90 €
  • Maksu suoritetaan korttimaksuna (debit/credit), verkkopankki yms. Nettilipun tarjoamassa palvelussa.
  • Saat onnistuneen oston jälkeen antamaasi sähköpostiosoitteeseen uniikin linkin. Sähköpostiin tulevan linkin takana on pääsylippu jossa oleva numerokoodi toimii pääsykoodina livekatsomoon.
  • Uniikkia linkkiä voi käyttää kerrallaan vain yhdestä laitteesta. Esitystä voi toki katsella useampi saman talouden henkilö yhtä aikaa samalta ruudulta.
  • Linkki on voimassa 7 vuorokautta ostohetkestä.
  • Esitys toimii kattavasti nykyaikaisilla päätelaitteilla ilman erillistä ohjelmistoasennusta, tietokoneilla, tableteilla ja kännyköillä. Vaatimus on nykyaikaista html5-koodia tukeva webbiselain. Lähetyksen paras laatu on HD-tasoa n 5Mbps, mutta adaptoituu automaattisesti myös pienemmille nopeuksille. Intenetyhteyden suositusnopeus 10Mbps.
  • Jos haluat vaihtaa päätelaitetta kesken esityksen, sulje ensin vanha yhteys/kone.

Sohvatyynyt siis kuohkeaksi, naposteltavat käden ulottuville ja netin päässä oleva töllö päälle. Sohvateatteri on valmis ja esitys voi alkaa. Hauskaa teatteriesitystä!

#linnateatteri Somessa

Jaa oma kokemuksesi #linnateatteri #miehenkäyttöopas

Näytökset

Sohvateatteri: Miehenkäyttöopas
Sohvateatteriliput myynnissä 31.12.21 asti.
31.12.2022 00:00
OSTA LIPPU

#linnateatteri Somessa

Jaa oma kokemuksesi #linnateatteri #miehenkäyttöopas