Sohvateatteri: Appivanhempien ABC

SOHVATEATTERI

Liput

14,90 / 19,90 €

Kesto:

n. 1,5 h

Appivanhempien ABC – 10 tapaa selvitä!

Linnateatterin Sohvateatteri tuo teatteriviihdettä suoraan kotisohville striimattuna.

Kaikki tuntevat heidät. Tai ovat ainakin kuulleet heistä legendaarisia kauhutarinoita…Appivanhemmat! Nuo ihanat, kamalat, kaiken tietävät ja lapsiaan maailmalta suojelevat vävypoikien ja miniöiden kauhut.

Miten appivanhempia lähestytään turvallisesti, saako appiukkoa katsoa silmiin ja minkälaisia kukkia anopille ei MISSÄÄN NIMESSÄ kannata viedä ensitapaamisella? Kaikki nämä ja monta muuta selviytymisen kannalta olennaista tietoa selviää, kun APPIVANHEMPIEN ABC – 10 tapaa selvitä! iskeytyy anopin käsilaukun lailla näköhermoille!

Tämä itsenäinen jatko-osa hittikomedialle Miehenkäyttöopas antaa kaiken tarvittavan tiedon ja taidon anopeista ja appiukoista – ja sopii kaikille miniästä vävyyn ja anopista naapurin Penttiin!

Tämän oppitunnin teille tarjoavat Kalle Lambergin ohjauksessa tietenkin Miehenkäyttöoppaasta tutut Jukka Rasila ja Mika Räinä!

.....

Sohvateatteriin on helppo tulla

Nappaa itsellesi lippu tämän sivun OSTA LIPPU -linkistä.

  • Lipun hinta on 14,90 / 19,90 €
  • Maksu suoritetaan korttimaksuna (debit/credit), verkkopankki yms. Nettilipun tarjoamassa palvelussa.
  • Saat onnistuneen oston jälkeen antamaasi sähköpostiosoitteeseen uniikin linkin. Sähköpostiin tulevan linkin takana on pääsylippu jossa oleva numerokoodi toimii pääsykoodina livekatsomoon.
  • Uniikkia linkkiä voi käyttää kerrallaan vain yhdestä laitteesta. Esitystä voi toki katsella useampi saman talouden henkilö yhtä aikaa samalta ruudulta.
  • Linkki on voimassa 7 vuorokautta ostohetkestä.
  • Esitys toimii kattavasti nykyaikaisilla päätelaitteilla ilman erillistä ohjelmistoasennusta, tietokoneilla, tableteilla ja kännyköillä. Vaatimus on nykyaikaista html5-koodia tukeva webbiselain. Lähetyksen paras laatu on HD-tasoa n 5Mbps, mutta adaptoituu automaattisesti myös pienemmille nopeuksille. Intenetyhteyden suositusnopeus 10Mbps.
  • Jos haluat vaihtaa päätelaitetta kesken esityksen, sulje ensin vanha yhteys/kone.

Sohvatyynyt siis kuohkeaksi, naposteltavat käden ulottuville ja netin päässä oleva töllö päälle. Sohvateatteri on valmis ja esitys voi alkaa. Hauskaa teatteriesitystä!

Näytökset

Sohvateatteri: Appivanhempien ABC
Sohvateatteriliput myynnissä 31.12.21 asti.
31.12.2022 00:00
OSTA LIPPU