SINKKU STAND UP -ILTA

Teatteriravintola

la 14.10.2023 klo 19:00

K-18

Peruslippu: 30 €
Eläkeläinen: 26 €
Opiskelija / Työtön: 26 €

n 1h 30 min sisältäen väliajan. Esityksen jälkeen dildobingo.

Sinkku Stand up -ilta

Teatteriliput kahdelle? Romanttiset stand up -illat rakastavaisille? Oletteko pariskunta?

Vihdoin jotain muutakin!   

Linnateatterin Sinkku Stand up -illassa nautitaan parittomien kesken! Oletko sinäkin miettinyt, missä törmätä muihin sinkkuihin, kun Tinderit ja Facebook-datingit on jo pelattu läpi? No Linnateatterin Sinkku stand up -illassa tietenkin! Tämä ilon ja naurun ilta on (kerrankin) nimensä mukaisesti suunnattu sinkuille!     

Tässä illassa on lupa irrotella, viihtyä ja flirttaillakin, jos siltä tuntuu (turvallisen tilan periaatteita noudattaen, tietenkin). Illan nauruista vastaa aviottomat stand up koomikot: Aatu Raitala, Saana Peltola ja Eeva Vekki sekä TikTokista ja stand up -lavoilta tuttu sinkkutietäjä Viivi Kuusela.   

Stand upin jälkeen ilta huipentuu hulvattomaan DildoBingoon, joka on huumoria tihkuva rakkaudellinen gameshow. DildoBingo on vuosien saatossa noussut kulttimaineeseen - ja aivan syystä, mutta Linnateatterin Dildiksessä lisätään kierroksia entisestään, kun stand up -koomikko Eeva Vekki astelee mukaan kuvioihin villitsemään bingokansaa. DildoBingossa osallistujat sananmukaisesti pelaavat Pertti-Sedän vetämää bingoa, jossa voi voittaa niin Kaalimadon mieltäylentäviä tuotteita kuin Giggelin upeasti muotoiltuja kynttilöitä.   

Äläkä anna nimen liikaa hämätä, sillä tässä bingossa huomioidaan kaikki sukupuolet ja iloa tuottavat palkinnot sopivat niin sinkuille kuin niille, jotka löytävät suristimen toisen päädyn Linnateatterin sinkkuillasta.   

Kerää siis parhaat sinkkukaverisi mukaan ja lähtekää yhdessä viihteelle nauttimaan ja nauramaan! Ja kuka tietää, vaikka ihastumaan… ;)  

14.10.2023 klo 19:00 (Ovet tuntia ennen auki) 

Liput: 30€/26€

Kesto: stand up –osio n. 1,5h, tarkoituksena, että yleisö jää istumaan iltaa dildobingoon esityksen jälkeen.  

Ikäraja K-18

....

​​​Liput voit varata nettisivuillamme tai halutessasi myös myyntipalvelustamme.
Ryhmävaraukset (yli 20 henkilöä), ja pyörätuolipaikat vain Linnateatterin myyntipalvelusta.

....

ESITYKSEEN SAAPUESSA:

Sisäänkäyntimme on os. Humalistonkatu 7, Turku. Avaamme ovet 1.5 tuntia ennen esitystä, poikkeuksena lastenesitykset ja pienestradi Tampuurin esitykset, jolloin avaamme ovet tuntia ennen esitystä.

Heti sisäänkäynnin yhteydessä sijaitsee narikkamme. Lippuun sisältyy narikkamaksu. Päällysvaatteet ja isot laukut tulee jättää narikkaan. 

Katsomomme on numeroimaton, saavuthan siis ajoissa, jotta ehdit tutustua palveluihimme ja asettua rauhassa. Varatut paikat (ruokailijoille) on merkitty katetuin paikoin ja nimilapuin. (Ruokailu ainoastaan ennakkotilauksesta, valikoituihin näytöksiin.) Huomioithan, että baari sulkeutuu ja tarjoilu päättyy 5 min ennen esityksen alkua.

Pssst... "Ajoissa saapuminen" tarkoittaa meidän Linnateatterilaisten mielestä 60-45 minuuttia ennen esityksen alkua. Viimeinen puolituntinen ennen esityksen alkua on ruuhkainen sekä sisäänkäynnillä että baarin palveluissa.

Tervetuloa

TARJOLLA MAISTUVA TUNNELMAAN SOPIVA TAPASLAUTANEN

KATSO MENU

Näytökset

SINKKU STAND UP -ILTA
14.10.2023 19:00
LIPUT VÄHISSÄ, OSTA