SAMULI PUTRO - AUTOMATKA RUOTSIIN

Teatteriravintola

la 25.3.2023 klo 19:00
LOPPUUNMYYTY

Ennakkolippu: 33,50 €
Ovilippu: 35 €

noin 2 tuntia, sisältäen väliajan

Samuli Putro - Automatka Ruotsiin

Putron massiivinen kevätkiertue alkaa Hyvinkäältä ja päättyy Tukholman Sibelius-saliin. Siinä välissä Putro piipahtaa myös Linnateatterissa 25.3.2023. Juuri ennen kiertuetta ilmestyy uusi albumi.

***KEIKKA ON LOPPUUNMYYTY***

Koronapandemian takia siirretyn kiertueen nimi oli alunperin Keskellä kesää, mutta eihän Suomen maaliskuussa ole vielä tietoakaan kesästä. Sen sijaan nyt on jotain aivan muuta: tieto uudesta albumista, joka julkaistaan keväällä 2023, juuri ennen kiertuetta. Sen ensimmäisen singlen ensimmäisistä sanoista poimittiin nimi: Automatka Ruotsiin.

Jo ostetut liput käyvät tietysti sellaisenaan, ei huolta.

Samuli Putron mukana kiertueella on hänen uudistunut bändinsä, jossa soittavat Tenho Mattila ja Miikka Heikkinen.

“Keikat ovat puoliajallisia ja se on perkeleen mukavaa”, sanoo Putro.


.....

Liput voit varata nettisivuillamme tai halutessasi myös myyntipalvelustamme.
Ryhmävaraukset (yli 20 henkilöä), pyörätuolipaikat vain Linnateatterin myyntipalvelusta.

....

Huom. konsertti on siirtynyt: 22.4.2021 > 18.3.2022 > 25.3.2023. Aikaisemmin ostetut liput käyvät sellaisenaan korvaavaan esitykseen, lippujen kelpoisuus tarkistetaan sisäänpääsyn yhteydessä.


....

ESITYKSEEN SAAPUESSA:

Sisäänkäyntimme on os. Humalistonkatu 7, Turku. Avaamme ovet 1.5 tuntia ennen esitystä, poikkeuksena lastenesitykset ja pienestradi Tampuurin esitykset, jolloin avaamme ovet tuntia ennen esitystä.

Heti sisäänkäynnin yhteydessä sijaitsee narikkamme, maksu on 2,50 €/takki (korttimaksu tai käteinen). Päällysvaatteet ja isot laukut tulee jättää narikkaan. 

Katsomomme on numeroimaton, saavuthan siis ajoissa, jotta ehdit tutustua palveluihimme ja asettua rauhassa. Varatut paikat (ruokailijoille) on merkitty katetuin paikoin ja nimilapuin. (Ruokailu ainoastaan ennakkotilauksesta, valikoituihin näytöksiin.) Huomioithan, että baari sulkeutuu ja tarjoilu päättyy 5 min ennen esityksen alkua.

Pssst... "Ajoissa saapuminen" tarkoittaa meidän Linnateatterilaisten mielestä 60-45 minuuttia ennen esityksen alkua. Viimeinen puolituntinen ennen esityksen alkua on ruuhkainen sekä sisäänkäynnillä että baarin palveluissa.

Tervetuloa!