SAMI PITKÄMÖ & SUMU BIG BAND

Teatteriravintola

la 16.9.2023

Peruslippu: 30 €
Eläkeläinen: 28 €
Opiskelija / Työtön: 28 €

Kesto noin 2 tuntia, sisältäen väliajan

Sami Pitkämö & SUMU Big Band

Lauantaina 16.9. SUMU Big Band saa jälleen solistikseen kaikkien rakastaman Sami Pitkämön!

Sami Pitkämö on tullut tunnetuksi lähes kaikille suomalaisille viimeistään Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman kapellimestarina, mutta Pitkämön ura on paljon kyseistä televisio-ohjelmaa pidempi.

Helsinkiläistynyt laulaja, lauluntekijä, tuottaja ja multi-instrumentalisti Pitkämö valittiin jo vuonna 2008 Pori Jazzin vuoden taiteilijaksi ja hänen samana vuonna ilmestyneeltä ensimmäiseltä soololevyltään päätyi jazz-artistille poikkeuksellisesti kappale myös Radio Suomen soitetuimpien listan ykköseksi.

Pitkämö on lisäksi valittu useina vuosina Jazzrytmit -lehden vuoden mieslaulajaksi ja hän on esiintynyt ja levyttänyt useiden suomalaisten huippuartistien kanssa sekä kiertänyt eri kokoonpanoissa useissa maissa ympäri maailmaa.

SUMU Big Bandin solistina Pitkämö on aiemmin esiintynyt erilaisissa teemakonserteissa muiden solistien kanssa. 

Tällä kertaa lava on kuitenkin kokonaan Samin ja SUMUn ja ohjelmistoon onkin valikoitunut Samin poimimia helmiä koti- ja ulkomaisesta big band -musiikista!

....

​​​Liput voit varata nettisivuillamme tai halutessasi myös myyntipalvelustamme.
Ryhmävaraukset (yli 20 henkilöä), ja pyörätuolipaikat vain Linnateatterin myyntipalvelusta.

....

ESITYKSEEN SAAPUESSA:

Sisäänkäyntimme on os. Humalistonkatu 7, Turku. Avaamme ovet 1.5 tuntia ennen esitystä, poikkeuksena lastenesitykset ja pienestradi Tampuurin esitykset, jolloin avaamme ovet tuntia ennen esitystä.

Heti sisäänkäynnin yhteydessä sijaitsee narikkamme. Lippuun sisältyy narikkamaksu. Päällysvaatteet ja isot laukut tulee jättää narikkaan. 

Katsomomme on numeroimaton, saavuthan siis ajoissa, jotta ehdit tutustua palveluihimme ja asettua rauhassa. Varatut paikat (ruokailijoille) on merkitty katetuin paikoin ja nimilapuin. (Ruokailu ainoastaan ennakkotilauksesta, valikoituihin näytöksiin.) Huomioithan, että baari sulkeutuu ja tarjoilu päättyy 5 min ennen esityksen alkua.

Pssst... "Ajoissa saapuminen" tarkoittaa meidän Linnateatterilaisten mielestä 60-45 minuuttia ennen esityksen alkua. Viimeinen puolituntinen ennen esityksen alkua on ruuhkainen sekä sisäänkäynnillä että baarin palveluissa.

Tervetuloa