SAANA PELTOLA: OMAN ELÄMÄNI KUOKKAVIERAS

Tampuuri

ke 29.11.2023

Peruslippu: 25 €
Eläkeläinen: 22 €
Opiskelija / Työtön: 22 €

n. 1h 30 min sisältäen väliajan

Saana Peltola: Oman elämäni kuokkavieras

“Oman elämäni kuokkavieras on yhden naisen koko illan stand up -show. Esitys on 10-vuotisen stand up -urani virstanpylväs, välietappi ja tulikoe. Sydämellinen ja räävitön tarina kuolemanpelosta ja elämänjanosta. Sieluni takakansi,  kuokkavieraan manifesti, kumarrus, pyllistys, maailmankaikkeuden lyhyt oppimäärä ja tekaistu osatotuus melkein kaikesta.” 

SISÄLTÖVAROITUS: esitys saattaa sisältää vulgaaria kieltä, alatyylin ilmaisuja, kirosanoja, sopimatonta läpändeerosta, seksuaalisia viittauksia, feminismiä ja muita paholaisen juonia. Tunnelma on kuitenkin turvallinen, lämmin ja rakkaudellinen, eikä esityksessä kiusata pienempiä eikä lyödä alaspäin.  

Saana Peltola on mm. suositun All Female Panel -koomikkokollektiivin perustajajäsen, joka on niittänyt mainetta niin komediaklubeilla, teatterilavoilla kuin tv:ssäkin ja naurattanut yleisöjä ympäri Suomen jo yli kymmenen vuotta. 

Keikkoja on mittarissa jo yli 900 ja Peltola on tullut tutuksi myös mm. Heikelä Syndrooma -viihdeohjelman koomisena kirjeenvaihtajana (MTV3), All Female Panel sketsi-podcastin (YLE Areena) käsikirjoittajana ja näyttelijänä sekä Nelosen Stand Up! -ohjelman koomikkona.

Saana on vanhempi kuin Homer Simpson, nuorempi kuin Jenni Haukio ja hauskempi kuin ilmainen viina. Tarinoiden ylipapittareksikin häntä on kutsuttu.

Esityksestä sanottua:

"Niin hauska muija ja mieletön dramaturgia!" 

-Elokuvaohjaaja Miia Tervo

***

"Saana on ihan sairaan kova! Wow!" 

-Toimittaja ja ohjaaja Pia Asikainen

***

"Saana on huippu, suvereeni, rela ja ennen kaikkea superhauska!" 

-Tuottaja Vera Melleri

***

"Siis nyt on hyvää tykitystä! Tää muikkeli ei oo itteensä pidätelly kerätessään matskua lavalle!" 

-Tuottaja Larissa Lounassalo

....

​​​Liput voit varata nettisivuillamme tai halutessasi myös myyntipalvelustamme.
Ryhmävaraukset (yli 20 henkilöä), ja pyörätuolipaikat vain Linnateatterin myyntipalvelusta.

....

ESITYKSEEN SAAPUESSA:

Sisäänkäyntimme on os. Humalistonkatu 7, Turku. Avaamme ovet 1.5 tuntia ennen esitystä, poikkeuksena lastenesitykset ja pienestradi Tampuurin esitykset, jolloin avaamme ovet tuntia ennen esitystä.

Heti sisäänkäynnin yhteydessä sijaitsee narikkamme. Lippuun sisältyy narikkamaksu. Päällysvaatteet ja isot laukut tulee jättää narikkaan. 

Katsomomme on numeroimaton, saavuthan siis ajoissa, jotta ehdit tutustua palveluihimme ja asettua rauhassa. Varatut paikat (ruokailijoille) on merkitty katetuin paikoin ja nimilapuin. (Ruokailu ainoastaan ennakkotilauksesta, valikoituihin näytöksiin.) Huomioithan, että baari sulkeutuu ja tarjoilu päättyy 5 min ennen esityksen alkua.

Pssst... "Ajoissa saapuminen" tarkoittaa meidän Linnateatterilaisten mielestä 60-45 minuuttia ennen esityksen alkua. Viimeinen puolituntinen ennen esityksen alkua on ruuhkainen sekä sisäänkäynnillä että baarin palveluissa.

Tervetuloa

Näytökset

SAANA PELTOLA: OMAN ELÄMÄNI KUOKKAVIERAS
29.11.2023 19:00
LIPUT VÄHISSÄ, OSTA