ROCK THEATRE PLAYS GENESIS

Teatteriravintola

Siirretty, uusi esitysaika:
la 28.1.2023 klo 18:00

Konsertti on siirtynyt, otathan tarvittaessa yhteyttä

Lippu: 32 €

noin 2 tuntia, sisältäen väliajan

Rock Theatre plays Genesis

Vaasalainen Rock Theatre esittää Genesiksen musiikkia. Upeassa musiikkiteatteriesityksessä on pukuja, naamioita, kaksikaulaisia kitaroita sekä näyttävä valoshow. 

Ohjelmisto koostuu pääosin Genesis-orkesterin tunnetuimmista kappaleista vuosilta 1970-1977, aikakaudelta kun Peter Gabriel ja Steve Hackett olivat mukana riveissä.

Rock Theatre haastaa yleisön - musiikillinen ja visuaalinen kokemus on voimakas: ohjelma on täynnä tyylikästä progressiivista musiikkia ja herkullisia sooloja. Konsertti on teatraalinen kokonaisuus, jossa musiikki ja tarinan kerronta ovat sopusoinnussa keskenään. 

Rock Theatre on bändi, jota pidetään yhtenä Pohjois-Euroopan parhaimmista. Se tekee musiikkia suurella sydämellä ja on uskollinen Genesiksen aidolle ja alkuperäiselle äänimaailmalle. Intohimo ja tunne ovat vahvasti läsnä bändin kaikessa tekemisessä. Genesis jätti aikoinaan jälkensä rockin historiaan, ja on myynyt yli sata miljoonaa levyä. 


Vocals and acoustic guitar: Bo-Anders Sandström
Lead guitar, double neck 12/6, backing vocals: Charles Plogman
Bass, double neck 12/4 and bass pedals: Janne Hyöty
Keyboards, backing vocals: Anton Plogman
Drums, backing vocals: Jere Lahti


https://www.youtube.com/watch?v=nIr1Sjc2cNA

....

Konsertti on siirretty 22.1.2022 > 9.9.2022 > la 28.1.2023 klo 18:00. Otamme yhteyttä lippuja ostaneisiin ensisijaisesti sähköpostilla - otathan yhteyttä, mikäli et ole saanut siirrosta ilmoitusta. Mahdolliset hyvityspyynnöt tulee tehdä 10.4.2022 mennessä.

.....

​​​​​Liput voit varata nettisivuillamme tai halutessasi myös myyntipalvelustamme.
Ryhmävaraukset (yli 20 henkilöä), ja pyörätuolipaikat vain Linnateatterin myyntipalvelusta.Näytökset

ROCK THEATRE PLAYS GENESIS
28.01.2023 18:00
OSTA LIPPU