PIRU NAISEKSI

Tapahtumatelakka

ke 22.7.2020
to 23.7.2020
pe 24.7.2020

Peruslippu: 27€
Eläkeläinen: 25€
Opiskelija / työtön: 25€

n. 2h sisältäen väliajan

Piru naiseksi

Aikuinen nainen ja kaikki maailman miehet

Kesäteatterin lavalle nousevat aikuinen nainen, ja kaikki maailman miehet. Luvassa on elämääkin suurempi komedia!

Piru naiseksi on ylistys kauneudelle, älykkyydelle ja juonittelulle. Sen jo kaikki tietää, että kaiken takana on nainen – ja tässä näytelmässä selviää sekin, miten näin on päässyt käymään, ja kuinka totta se onkaan.

Aikuinen nainen on maailmankaikkeuden rakastettavin ja pelottavin taruolento. Hänellä on ratkaisu kaikkeen, ja vastaukset myös sellaisiin kysymyksiin, joita ei ole koskaan esitettykään. Aikuinen nainen on mysteeri jopa itselleen. Piru naiseksi tarjoaa nyt rohkeimmille mahdollisuuden kurkata naiseuden kulisseihin, todellisuuden pimeämmälle puolelle.

Piru naiseksi -komediassa lyövät kättä röyhkeys ja rakastettavuus, mutta sellaistahan se on – naisen elämä. Kaikki ne roolit ja taakat, jotka ovat miehille liian raskaita, lankeavat tietenkin naisten osaksi. Mutta heille nämä taakat luonnollisesti kuuluvatkin, sillä naiset ovat iättömiä ja ajattomia, ja vahvoja myös heikkoina hetkinä.   

Ja jotta soppa olisi taatusti sakea ja sanomista tulisi, on Piru naiseksi miehen ohjaama ja käsikirjoittama. Tästä vallattomasta kokonaisuudesta vastaa itse Antto Terras. Piru naiseksi on kirjoitettu varta vasten maamme kahdelle koomisimmalle näyttelijälle - Jaana Saariselle ja Jukka Rasilalle.

Sukupuolten välinen tasa-arvo on pelkkä hämyinen illuusio, joka ei ehkä koskaan täysin toteudu – sillä nainen on ollut, on ja tulee aina olemaan parempi. Ja äänekkäämpi.


.....

Kesäteatteriin Ruissalon Telakalle on turvallista tulla. Lue lisää turvallisuuskäytännöistämme ja saapumisohjeista täältä >

#linnateatteri Somessa

Jaa oma kokemuksesi #linnateatteri #pirunaiseksi

Näytökset

PIRU NAISEKSI
22.07.2020 18:00
OSTA LIPPU

PIRU NAISEKSI
23.07.2020 18:00
LIPUT VÄHISSÄ, OSTA

PIRU NAISEKSI
24.07.2020 13:00
OSTA LIPPU

PIRU NAISEKSI
24.07.2020 18:00
OSTA LIPPU

#linnateatteri Somessa

Jaa oma kokemuksesi #linnateatteri #pirunaiseksi