PETE POSKIPARTA - MENTALISTI 3.0

Tapahtumatelakka

la 10.7.2021 klo 18:00
Ruissalon Tapahtumatelakalla
(Hevoskarintie 23, Turku)

Peruslippu: 34€
Eläkeläinen: 32 €
Opiskelija / työtön: 32 €

noin 2 tuntia, sisältäen väliajan

Pete Poskiparta - Mentalisti 3.0

Pete Poskiparran uusi Mentalisti 3.0 on mieletön tykitys mielen ihmeitä, mahdottomia tapahtumia ja hersyvän hauskaa komiikkaa.

Mentalisti 3.0 muuttaa käsityksesi mahdottomasta. Koko valloittavan persoonansa peliin heittävä mentalisti lukee yleisönsä ajatuksia, leikkii mielen illuusioilla ja kokeilee muistinsa rajoja. Tämä komiikan, mystiikan ja mielen ihmeiden tanssi saa yleisön nauramaan ja hämmästymään kerta toisensa jälkeen.

Mentalisti 3.0 tarjoaa Pete Poskiparran repertuaarin hämmästyttävimmät osuudet ja hauskimmat jutut. Täysiä saleja ja suurta suitsutusta yleisöltä saanut esitys on lopullisten viilausten ja sovitusten jälkeen timanttisempi kuin koskaan. Tarkemmin tätä ei voi selittää, tämä on yksinkertaisesti itse koettava!

Pete Poskiparta on sekä kansallisesti palkittu (mm. Vuoden Taikuri 2014) että ainoa suomalainen kansainvälisesti palkittu mentalisti (Dunninger Memorial Award 2019). Hän on esiintynyt kymmenessä eri maassa, lukuisissa TV- ja radio-ohjelmissa sekä kirjoittanut useita kirjoja oman alansa aiheista. Hänen teatterikiertueensa ovat keränneet jo yli 30 000 katsojaa ympäri Suomen.

Esityksen kesto 2 tuntia, sis. väliajan. Suositus ikäraja 10+

Esitys Linnateatterin kesäteatterissa, Ruissalon Tapahtumatelakalla (Hevoskarintie 23, Turku).

Ohjeet saapumiseen ja turvalliseen asiointiin kesäteatterissa löytyvät täältä.


.....

Liput teatteriin voi hankkia hyvillä mielin. Sairaustapauksissa vaihdamme liput aina kuluitta toiseen näytökseen. Tutustu turvallisuusohjeisiin ja peruutusehtoihin.  

Liput voit varata nettisivuillamme tai halutessasi myös myyntipalvelustamme.

Ryhmävaraukset (yli 20 henkilöä) ja pyörätuolipaikat vain Linnateatterin myyntipalvelusta.


Näytökset

PETE POSKIPARTA - MENTALISTI 3.0
Ruissalon Tapahtumatelakka
10.07.2021 18:00
OSTA LIPPU