NEON 2 - TARINA JATKUU

Teatteriravintola

ke 17.2.2021 PERUTTU
Olemme yhteydessä kaikkiin lippuja lunastaneisiin.

Liput

Ennakkolippu: 30 €
Ovilippu: 35 €

Kesto

n. 2h sisältäen väliajan

K-18

Neon 2 - Tarina jatkuu

Keväällä 2021 jatkuu konserttikiertue Polku - Neon 2:n tarina. Konsertissa kuullaan paitsi suurimmat hitit, myös intiimejä tarinoita laulujen takaa elämästä ja ystävyydestä. 

"Syksyn konserttikiertueemme oli kaikilla mittareilla menestys. Siksi oli helppo sanoa kyllä, mielellämme teemme näitä lisää!", sanoo Jussi Rainio. "Näissä konserteissa on syntynyt ihan uudenlainen yhteys yleisöön. Tuntuu siltä, että ihmiset kokevat rehellisten tarinoiden kautta musiikkimme syvemmin ja peilaavat omaakin elämäänsä tähän, jo vuosikymmeniä kestäneeseen tarinaan”, jatkaa Rami Alanko.

Vuonna 1992 ensimmäisen levynsä julkaissut Neon 2 löi itsensä kertaheitolla läpi tuplaplatinaa myyneellä esikoisalbumillaan Polku. Hiteistään Tässä talossa, Kemiaa, Polku ja Ei yksinäinen unta saa tunnettu yhtye oli yksi 1990-luvun suurimpia kotimaisia pop-ilmiöitä ja on julkaissut urallaan kolme studioalbumia.

Kesto n 2h sisältäen väliajan

K-18

Ovet klo 17

Showtime klo 19

.....

​​​​​​​Liput teatteriin voi hankkia hyvillä mielin. Sairaustapauksissa vaihdamme liput aina kuluitta toiseen näytökseen. Tutustu turvallisuusohjeisiin ja peruutusehtoihin

Liput ja ruokailun voit varata nettisivuillamme tai halutessasi myös myyntipalvelustamme.
Ryhmävaraukset (yli 20 henkilöä), pyörätuolipaikat vain Linnateatterin myyntipalvelusta.
Muistathan tehdä ruokavarauksen vähintään viikkoa ennen esitystä!

#linnateatteri Somessa

Jaa oma kokemuksesi #linnateatteri #neon2

#linnateatteri Somessa

Jaa oma kokemuksesi #linnateatteri #neon2