MYSTEERI MAATILALLA

Teatteriravintola

ke 10.11.2021

Esityslippu: 15 €

1h, ei väliaikaa

Mysteeri maatilalla

Nyt on maailmankirjat sekaisin! Piippolan tilalla tapahtuu nimittäin kummia…

Farmia vakaalla, mutta rakastavalla otteella hallinnoiva Vaari katoaa samana aamuna, kun pihan yksinoikeutettu tähti, Rokkikana Moilanen huomaa uskollisen saksofoninsa hävinneen! Onneksi maatilamajoituksessa oleskeleva, maailman likinäköisin ja silmälasinsa alati hukkaava salapoliisi P. Salminen tarttuu toimeen ja lupaa ratkaista mysteerin alta aikayksikön! Kun soppaan sekaan sotketaan itserakas Riikinkukko Riekkinen, räppäävä Possu Nieminen, muistinsa vanhuuttaan menettänyt Leevi-Lammas, reggaeta laulava Mansikki-Lehmä ja joukko muita, toinen toistaan erikoisempia puhuvia eläimiä sekä muutama ihminen, on luvassa sekä lasten että aikuisten suupielet ylöspäin kääntävä, ikimuistoinen hurvittelu!

TV:n lastenohjelmista tutut lastensuosikit Jaakko Loukkola ja Isa-Eerika Lehto tähdittävät visuaalista ilotulitusta tarjoavaa esitystä, jossa yleisöllä – erityisesti lapsilla – on tärkeä rooli lopputuloksen kannalta! Esityksessä kuullaan paljon uutta lastenmusiikkia, johon lapset pääsevät osallistumaan livetilanteessa. Tarpeen mukaan myös loikitaan, pyöritään ja taputetaan!

Jokainen esitys on vauhdikas, nauruhermoja kutkuttava, mutta erilainen…

Työryhmä:

Musiikin sovitus ja toteutus: Kari Mäkiranta

Lavastus: Marko Korkeaniemi

Puvustus: Piritta Kämi-Conway

Tekninen suunnittelu: Antti Nieminen

Graafinen suunnittelu: Kalle Tulander

Konsepti ja käsikirjoitus: Jaakko Loukkola

Tuotanto: Pasi Salminen / IdeaTeatteri Osuuskunta

Huom. 22.2.2021 esitykseen ostetut liput käyvät sellaisenaan siirrettyyn näytösajankohtaan (10.11.2021). Otathan tarvittaessa yhteyttä Linnateatterin myyntipalveluun.

..... 

Liput teatteriin voi hankkia hyvillä mielin. Sairaustapauksissa vaihdamme liput aina kuluitta toiseen näytökseen. Tutustu turvallisuusohjeisiin ja peruutusehtoihin​​​​​​​ 

Liput voit varata nettisivuillamme tai halutessasi myös myyntipalvelustamme.
Ryhmävaraukset (yli 20 henkilöä), pyörätuolipaikat vain Linnateatterin myyntipalvelusta.
Muistathan tehdä ruokavarauksen vähintään viikkoa ennen esitystä! ​​​​​​​


Näytökset

MYSTEERI MAATILALLA
10.11.2021 18:00
OSTA LIPPU