MS DOMINO

Teatteriravintola

29.10.2021 -15.1.2022

Liput

Peruslippu: 38€
Eläkeläinen: 32€
Opiskelija / työtön: 32€
Show&Dinner: 85€

n. 2h sisältäen väliajan

MS Domino - revyy yli laidan

Revyy rantautuu Linnateatteriin!

Astu laivaan ja risteile hillittömään naurumyrskyyn

Nyt lähdetään risteilylle keskellä kaupunkia. Ja mikä parasta, laiva ei liiku minnekään!

Valkoiset laivat. Punaiset laivat. Ruotsinlaivat. Finlands båtar. Soome laev. Suomalainen risteily on käsite. Laivoilla ovat olleet kaikki. Risteilylaiva on yhteiskunta pienoiskoossa ja osa suomalaisten kansallista muistia. Merellä ollaan arjen yläpuolella, vaikka meno on usein hyvän maun alapuolella.

Linnateatteri ottaa ilon irti tästä kuolemanvakavasta naurunaiheesta. Merelliseen tunnelmaan sukelletaan jo teatterin ulko-ovella, kun koko tila on lavastettu risteilyalukseksi. MS Dominossa koet kaikki risteilyn kohokohdat kahdessa tunnissa – ja aamulla heräät omassa sängyssä!

Revyyn musiikista vastaa maestro Jussi Vahvaselkä yli 50 musikaalin kokemuksella. Ilostelun kirjoittaa Tuomas Parkkinen. Hänen kynästään ovat syntyneet monet Linnateatterin menestyskomediat. Vahvaselän ja Parkkisen viimeisin yhteistyö on Tom of Finland -musikaali.

M.S. Dominon kapteeni Stig Ombord miehistöineen toivottaa sinut tervetulleeksi vuoden naurettavimmalle risteilylle. Laivan henkilökuntaa, kaikkia matkustajia sekä kutsumattomia vieraita esittävät Sami Hintsanen, Kaisa Hela, Mikael Haavisto, Emmi Kangas ja Joonatan Perälä.

Lahjakas tähtiviisikko tarjoilee täyslaidallisen musiikillista taituruutta, tolkutonta tilannekomiikkaa ja hillitöntä verbaali-ilottelua risteilyhenkisessä laitamyötäisessä.

Heittäydy hyvän tuulen vietäväksi! Huumori uppoaa – MS Domino ei.

.....

Liput ja ruokailun voit varata nettisivuillamme tai halutessasi myös myyntipalvelustamme.
Ryhmävaraukset (yli 20 henkilöä), pyörätuolipaikat vain Linnateatterin myyntipalvelusta.

​​​​​​​​​​​​​​Liput teatteriin voi hankkia hyvillä mielin. Sairaustapauksissa vaihdamme liput aina kuluitta toiseen näytökseen. Tutustu turvallisuusohjeisiin ja peruutusehtoihin.  

.....​​​​​​​

Vietä iloiset pikkujoulut Linnateatterissa!

Linnateatterin valmiiksi paketoidut pikkujoulut sisältävät hillitöntä viihdettä, makuhermojen kutkuttelua, hyvää seuraa ja ilonpitoa! Pikkujoulupakettiin sisältyy alkumalja, jouluinen dinneri Linnateatterin ravintolassa, eteis- ja narikkapalvelut sekä tietysti illan ohjelma.

MS Dominon perjantai- ja lauantai-iltojen esitykset ajalla 29.10. - 18.12. on paketoitu Teille valmiiksi pikkujouluelämykseksi. Pikkujouluillan show&dinner hinta 85 €. Kattaus on ennen esitystä.
Voit tutustua pikkujoulumenuun tästä >

.....

Liput ja ruokailun voit varata tällä sivulla olevan lippulinkin kautta viimeistään viikkoa ennen esityspäivää. Lähempänä ajankohtaa ole suoraan yhteydessä myyntipalveluumme.
​​​​​​​

Näytökset

MS DOMINO
ENSI-ILTA
Show and dinner
Katso menu
29.10.2021 20:00
LIPUT VÄHISSÄ, OSTA

MS DOMINO
Show and dinner
Katso menu
30.10.2021 20:00
OSTA LIPPU

MS DOMINO
04.11.2021 19:00
OSTA LIPPU

MS DOMINO
Show and dinner
Katso menu
05.11.2021 20:00
OSTA LIPPU

MS DOMINO
Show and dinner
Katso menu
12.11.2021 20:00
OSTA LIPPU

Näytä enemmän näytöksiä