MIELETÖN ILLALLINEN GOES LAS PALMAS!

Teatteriravintola

pe 26.2.2021 PERUTTU
la 27.2.2021 PERUTTU
Olemme yhteydessä kaikkiin lippuja lunastaneisiin.

Show & Dinner: 85 €

n. 2h-2h 30 min.

Mieletön illallinen goes Las Palmas!
Osta lahjaksi tai tule itse!

Auringon laskiessa Linnateatteri herättää henkiin Las Palmasin tunnelman mielettömän illallisen siivittämänä. Musiikkia, viiniä, karaokea - kaikkea mitä etelänlomalta kaipaatkaan! Tämä mieleenpainuva ilta on yhdistelmä omalaatuista illallista ja näyttelijöiden taidonnäytteitä palmujen katveessa. Antaudu lomatunnelmalle ja koe aisteja kutkutteleva illallinen parhaassa lomaseurassa. Luvassa huveja, nähtävyyksiä ja monipuoliset ostosmahdollisuudet.

Olemme valmistaneet parhaista Gran Canarian raaka-aineista teille illallisen ja tuoneet kullankeltaisen hiekkarannan estradillemme, jotta voit nauttia lomatunnelmasta paikallisten ja matkailijoiden ympäröimänä.

Kolmen ruokalajin illallisen lomassa on luvassa palvelua, joka on vähintäänkin erikoista – ja ainakin erilaista, mihin yleensä ravintolassa on totuttu. Tarjolla on valehtelematta huonointa, mutta samalla varmasti hauskinta mahdollista palvelua!

Tarjoilijoina toimivat ammattinäyttelijät yhdessä Linnateatterin oman ravintolahenkilökunnan kanssa, joten jännitykseltä ei voida välttyä. Ruuasta lupaamme kuitenkin pitää huolta, se on takuuvarmaa ja taattua Linnateatteri laatua!

Mukana illallisella huikeat Tom Petäjä, Joonatan Perälä ja Karolina Blom.

Sesonkilippuja myynnissä vain rajoitettu erä.

Erikoisruokavaliot ja kasvisruokavaliot tulee ilmoittaa viimeistään viikkoa ennen tilaisuutta sähköpostilla osoitteeseen info@linnateatteri.fi

.....

​​​​​​​Liput teatteriin voi hankkia hyvillä mielin. Sairaustapauksissa vaihdamme liput aina kuluitta toiseen näytökseen. Tutustu turvallisuusohjeisiin ja peruutusehtoihin

Liput voit varata nettisivuillamme tai halutessasi myös myyntipalvelustamme.
Ryhmävaraukset (yli 20 henkilöä), pyörätuolipaikat vain Linnateatterin myyntipalvelusta.
Muistathan tehdä ruokavarauksen vähintään viikkoa ennen esitystä!