LUMOUS - SIRKUSVARIETÉ

Teatteriravintola

ke 5.4.2023 klo 19:00
to 6.4.2023 klo 19:00

Peruslippu: 27 €
Eläkeläislippu: 23 €
Opiskelija / työtön: 23 €
Lapsi, alle 18v: 23 €

1h 30 min, sisältäen väliajan

Lumous - sirkusvarieté

Salaperäinen ja yllätyksellinen Lumous-sirkusvarieté saapuu teattereihin ympäri Suomen.

Lumous-sirkusvarieté sai kantaesityksensä vierailutuotantona Turussa Linnateatterissa keväällä 2022 ja kevään 2023 kiertueen päätteeksi Lumous-sirkusvarieté palaa Linnateatteriin. 
 
Nimensä mukaisesti, sirkusvarieté kokoaa yhteen jongleerausta, niin käsillä kuin jaloillakin, yksipyöräistaiteilua, taikuutta ja notkeusakrobatiaa. Tätä kaikkea ja paljon muuta maan ja taivaan väliltä on luvassa keskieurooppalaisin vivahtein sirkusvarietéssa. 
 
Kesto: noin 1h 30 minuuttia. 
 
Esiintyjät: Roni Heimo, Suvy Lahti, Ira Oinonen, Hannu Juntunen, Jere Virta 
Ohjaus: Hannu Juntunen 
Valokuvaus: Koldo Toribio

.....

​​​​​Liput voit varata nettisivuillamme tai halutessasi myös myyntipalvelustamme.
Ryhmävaraukset (yli 20 henkilöä), ja pyörätuolipaikat vain Linnateatterin myyntipalvelusta

....

ESITYKSEEN SAAPUESSA:

Sisäänkäyntimme on os. Humalistonkatu 7, Turku. Avaamme ovet 1.5 tuntia ennen esitystä, poikkeuksena lastenesitykset ja pienestradi Tampuurin esitykset, jolloin avaamme ovet tuntia ennen esitystä.

Heti sisäänkäynnin yhteydessä sijaitsee narikkamme, maksu on 2,50 €/takki (korttimaksu tai käteinen). Päällysvaatteet ja isot laukut tulee jättää narikkaan. 

Katsomomme on numeroimaton, saavuthan siis ajoissa, jotta ehdit tutustua palveluihimme ja asettua rauhassa. Varatut paikat (ruokailijoille) on merkitty katetuin paikoin ja nimilapuin. (Ruokailu ainoastaan ennakkotilauksesta, valikoituihin näytöksiin.) Huomioithan, että baari sulkeutuu ja tarjoilu päättyy 5 min ennen esityksen alkua.

Pssst... "Ajoissa saapuminen" tarkoittaa meidän Linnateatterilaisten mielestä 60-45 minuuttia ennen esityksen alkua. Viimeinen puolituntinen ennen esityksen alkua on ruuhkainen sekä sisäänkäynnillä että baarin palveluissa.

Tervetuloa!