LIVE STREAM: Tatu ja Patu, syömään!

9.4.2020 klo 13
Esitystallenne katseltavissa 23.4.2020 asti.

Lippu

6,90 €

Näyttämöiden hiljennyttyä tuomme teatterin kotisohville. Möyhitään siis sohvatyynyt mukaviksi ja haetaan naposteltavat käden ulottuville!

LIVE STREAM: Tatu ja Patu, syömään!

Näyttämöt pysyvät hiljaisina mutta sohvateatteri ei! Linnateatterin kautta-aikojen toisessa live stream -lähetyksessä ilahduttavat perheen pienimmillekin tutut Tatu ja Patu.
Esitys on tarkoitettu kaikille niille, jotka ovat joskus syöneet, syövät juuri nyt tai suunnittelevat syövänsä!

Outolan ruoka- ja juomatieteellinen tutkimuskeskus on liikkeellä ympäri Suomea. Tatu ja Patu paljastavat kaiken olennaisen kaikille olennaisesta toiminnasta - syömisestä. 

Näyttämölle lehahtavat ruoan valmistukseen erikoistunut pöperöahkeroinen ja ruokapöytien kuokkavieras pönttövääriäinen. Tieteellistaiteellisen tutkimusotteen viimeistelevät Samppa Solu ja Anita Aivosolu. Omena on ämynä ja banaani on keltapötkö, mutta mikä on Tatupatunanas? Ja miten ruoka oikeastaan etenee suolistossa? 

Linnateatterin lastennäytelmä tarjoilee hauskaa, hyvän makuista ja helposti nieltävää asiaa ravinnosta. Tämän parivaljakon käsissä puurot ja vellit eivät kerta kaikkiaan voi mennä sekaisin. Kaikki tiedot on nimittäin tarkastanut kieli- ja makujaoston johtava asiantuntijaryhmä: Tatu ja Patu!

Tatuna ja Patuna lavalla makuhermoja kutkuttelevat Linnateatterin Herra Hakkaraisesta tuttu Kalle Tulander ja YLEn lastenohjelmien konkarinäyttelijä Jaakko Loukkola. Dramatisoinnista ja ohjauksesta vastaa Sami Rannila.

Käsikirjoitus Aino Havukainen ja Sami Toivonen

Esityksen kesto noin 40 min ja sopii katsottavaksi sormiruokailijoista (n. 2-vuotiaat) eteenpäin.

.....

Sohvateatteriin on helppo tulla!

Lippu sohvateatteriin ostetaan vieressä olevan linkin kautta. Lipun hinta on 6,90 €. Maksu suoritetaan korttimaksuna (debit/credit).
Saat onnistuneen oston jälkeen antamaasi sähköpostiosoitteeseen uniikin linkin, joka toimii pääsylippuna esitykseen. Uniikkia linkkiä voi käyttää kerrallaan vain yhdestä laitteesta. Esitystä voi toki katsella useampi saman talouden henkilö yhtä aikaa samalta ruudulta.

Esitys toimii kattavasti nykyaikaisilla päätelaitteilla ilman erillistä ohjelmistoasennusta, tietokoneilla, tableteilla ja kännyköillä. Vaatimus on nykyaikaista html5-koodia tukeva webbiselain. Lähetyksen paras laatu on HD-tasoa n 5Mbps, mutta adaptoituu automaattisesti myös pienemmille nopeuksille. Intenetyhteyden suositusnopeus 10Mbps.
Jos haluat vaihtaa päätelaitetta kesken esityksen, sulje ensin vanha yhteys/kone.

Sohvatyynyt siis kuohkeaksi, naposteltavat käden ulottuville, netin päässä oleva töllö päälle ja klikkaa lippulinkistäsi live stream -sivullemme 9.4. klo 13. Sohvateatteri on valmis ja esitys voi alkaa. Hauskaa teatteripäivää!

Psst. Jos päiväuniaika on sattumalta yhtäaikaa sohvateatteriesityksen kanssa, voi esityksen voi katsoa myös tallenteena jälkikäteen. Linkki on voimassa 2 vkoa esityksen päättymisestä. Tallenne on myös ostattavissa 2 viikkoa live stream -esityksen jälkeen.

.....

Sohvateatterin katselulinkki on kiva lahjaidea ystävälle tai perheenjäsenelle!

.....

TYÖRYHMÄ:

Dramatisointi ja ohjaus: Sami Rannila

Näyttelijät: Jaakko Loukkola, Kalle Tulander

Pukusuunnittelu: Kaarina Kopola

Lavastus: Niina Suvitie

Musiikki: Kari Mäkiranta

Maskeeraus: Minna Pilvinen

Lavastuksen toteutus ja tarpeisto: Jaana Jussila

Valo- ja äänisuunnittelu: Kristian Uusitalo

Tuottaja: Sari Satama

Markkinointi ja myynti: Annukka Vauhkonen

Live streamin tekninen toteutus: Filmlike Oy

Puuhastelijat: Mikko Granström ja Mari Mero