LIVE STREAM: Appivanhempien ABC

LIVE STREAM: 3.4.2020 klo 19. Esitystallenne katseltavissa 30.4.2020 asti.

Lippu

9,90 eur

Näyttämöiden hiljentyessä haluamme tuoda teatterin kotisohville. Möyhitään siis sohvatyynyt mukaviksi ja haetaan naposteltavat käden ulottuville!

LIVE STREAM: Appivanhempien ABC – 10 tapaa selvitä!

Näyttämöiden hiljentyessä haluamme tuoda teatterin kotisohville. Möyhitään siis sohvatyynyt mukaviksi ja haetaan naposteltavat käden ulottuville. Linnateatterin Live Stream -esitykset pärähtävät käyntiin Appivanhempien ABC:llä! Kaikki tuntevat heidät. Tai ovat ainakin kuulleet heistä legendaarisia kauhutarinoita…Appivanhemmat! Nuo ihanat, kamalat, kaiken tietävät ja lapsiaan maailmalta suojelevat vävypoikien ja miniöiden kauhut.

Miten appivanhempia lähestytään turvallisesti, saako appiukkoa katsoa silmiin ja minkälaisia kukkia anopille ei MISSÄÄN NIMESSÄ kannata viedä ensitapaamisella? Kaikki nämä ja monta muuta selviytymisen kannalta olennaista tietoa selviää, kun APPIVANHEMPIEN ABC – 10 tapaa selvitä! iskeytyy anopin käsilaukun lailla näköhermoille Linnateatterin Live Streamissa!

Tämä itsenäinen jatko-osa hittikomedialle Miehenkäyttöopas antaa kaiken tarvittavan tiedon ja taidon anopeista ja appiukoista – ja sopii kaikille miniästä vävyyn ja anopista naapurin Penttiin!

Tämän oppitunnin teille tarjoavat Jukka Rasila ja Mika Räinä. Ohjaus on Kalle Lambergin käsialaa.

(kesto 1:45, sis. 15 min väliajan)

.....

Sohvateatteriin tulo on helppoa!

Lippu sohvateatteriin ostetaan vieressä olevan linkin kautta. Lipun hinta on 9,90 €. Maksu suoritetaan korttimaksuna (debit/credit).
Saat onnistuneen oston jälkeen antamaasi sähköpostiosoitteeseen uniikin linkin, joka toimii pääsylippuna esitykseen. Uniikkia linkkiä voi käyttää kerrallaan vain yhdestä laitteesta. Esitystä voi toki katsella useampi saman talouden henkilö yhtä aikaa samalta ruudulta.

Esitys toimii kattavasti nykyaikaisilla päätelaitteilla ilman erillistä ohjelmistoasennusta, tietokoneilla, tableteilla ja kännyköillä. Vaatimus on nykyaikaista html5-koodia tukeva webbiselain. Lähetyksen paras laatu on HD-tasoa n 5Mbps, mutta adaptoituu automaattisesti myös pienemmille nopeuksille. Intenetyhteyden suositusnopeus 10Mbps.
Jos haluat vaihtaa päätelaitetta kesken esityksen, sulje ensin vanha yhteys/kone.

Sohvatyynyt siis kuohkeaksi, naposteltavat käden ulottuville, netin päässä oleva töllö päälle ja klikkaa lippulinkistäsi live stream -sivullemme 3.4. klo 19 tai tallenteen katseluun vähän myöhemmin.
Sohvateatteri on valmis ja esitys voi alkaa. Hauskaa teatteri-iltaa!

Psst. esityksen voi katsoa myös tallenteena jäkikäteen. Linkki on voimassa 30.4. asti.

.....

Psst. Sohvateatterin katselulinkki on kiva lahjaidea ystävälle tai perheenjäsenelle!