JOKI-MUSIKAALI TURUSTA

Teatteriravintola

Esityskausi:
7.2.2024 - 8.2.2024

Esityslippu: 34 €

Kesto 2 tuntia 20 min sisältäen väliajan

Joki-musikaali Turusta

On vuosi 2129. Suomen entisen pääkaupungin, Turun, olisi pitänyt täyttää 900 vuotta, mutta koko kaupunkia ei enää ole olemassa; ei ainakaan niin, kuin me sen tunnemme. Ilmastonmuutoksesta johtuva merenpinnan nousu, nälänhätä, pandemiat, sodat ja oman edun tavoittelu, muiden ihmisten ja luonnon kustannuksella, ovat vieneet ihmisen sukupuuton partaalle. 

Pieni selviytyneiden joukko on pystyttänyt Puolalanmäelle ja sen välittömään läheisyyteen, metrejä nousseen Aurajoen suulle, Turunmaan kaupungin. Tätä pientä sulkeutunutta yhteisöä johtaa Presidentti, jonka vallan alla tasa-arvo, naisten ja vähemmistöjen oikeudet sekä tiedon arvostaminen ovat kulkeneet satoja vuosia taaksepäin. 

Presidentin itsevaltiuden yksi suurimmista kärsijöistä on hänen tyttärensä Selma. Tytär elää, jos mahdollista, vielä muitakin kontrolloidumpaa elämää. Kaikki kuitenkin muuttuu, kun turunmaalaisten ikiaikainen vihollinen, jokirotiksi kutsuttu kansa, tekee paluun puuttuen ratkaisevasti Selman, sitä kautta hänen isänsä ja lopulta koko Turunmaan kohtaloon. 

Joki -musikaali on muusikko/pedagogi Juuso Peipon luoma läpisävelletty musikaali, joka tuodaan Turun Linnateatterin lavalle kolmentoista näyttelijän ja yhdeksänhenkisen orkesterin voimin. Joki musikaali -kanavillamme julkaistaan syksyn 2023 aikana materiaalia musikaalin valmisteluvaiheista sekä kuusi musiikkimaistiaista musikaalin eri kohtauksista.  

”Me joella synnymme, kasvamme, elämme.  

Joella kuolemme taas peittää jälkemme, JOKI!” 

Ensi-ilta ke 7.2.2024 

Esityskausi 7.2.2024 - 8.2.2024 

Kesto noin 2 tuntia 20 min, sisältäen väliajan 

Peruslippu: 34e 

....

​​​Liput voit varata nettisivuillamme tai halutessasi myös myyntipalvelustamme.
Ryhmävaraukset (yli 20 henkilöä), ja pyörätuolipaikat vain Linnateatterin myyntipalvelusta.

....

ESITYKSEEN SAAPUESSA:

Sisäänkäyntimme on os. Humalistonkatu 7, Turku. Avaamme ovet 1.5 tuntia ennen esitystä, poikkeuksena lastenesitykset ja pienestradi Tampuurin esitykset, jolloin avaamme ovet tuntia ennen esitystä.

Heti sisäänkäynnin yhteydessä sijaitsee narikkamme. Lippuun sisältyy narikkamaksu. Päällysvaatteet ja isot laukut tulee jättää narikkaan. 

Katsomomme on numeroimaton, saavuthan siis ajoissa, jotta ehdit tutustua palveluihimme ja asettua rauhassa. Varatut paikat (ruokailijoille) on merkitty katetuin paikoin ja nimilapuin. (Ruokailu ainoastaan ennakkotilauksesta, valikoituihin näytöksiin.) Huomioithan, että baari sulkeutuu ja tarjoilu päättyy 5 min ennen esityksen alkua.

Pssst... "Ajoissa saapuminen" tarkoittaa meidän Linnateatterilaisten mielestä 60-45 minuuttia ennen esityksen alkua. Viimeinen puolituntinen ennen esityksen alkua on ruuhkainen sekä sisäänkäynnillä että baarin palveluissa.

Tervetuloa

Näytökset

JOKI-MUSIKAALI TURUSTA
07.02.2024 19:00
OSTA LIPPU

JOKI-MUSIKAALI TURUSTA
08.02.2024 19:00
OSTA LIPPU