HETKI LYÖ

Domino-sali

pe 20.11.2020
la 21.11.2020

Peruslippu: 32€
Eläkeläinen: 27€
Opiskelija / työtön: 27€
Show&Dinner: 85€

n. 1h 45 min sisältäen väliajan

Hetki lyö

Matka Kirkan musiikkiin

Musiikkinäytelmä Hetki lyö kertoo nuoresta miehestä, joka sattuu syntymään Kirkan Born to be wild -biisin soidessa. Kirkan musiikista tulee hänelle koko elämän matkakumppani - ikivihreät klassikot tahdittavat hänen polveilevan elämänsä merkkipaaluja.

Hetki lyö on aikuisten musiikkiesitys, jossa kuullaan kaikkiaan noin kaksikymmentä Kirkan kappaletta. Luvassa on kokonainen tunneskaala: itkua ja naurua, huikea show ja koko elämä syntymästä kuolemaan.

Autosta loppuu bensa sillalle yli synkän virran, vaikka kiire kiire jonnekin on. Kahden elämäänsä eksyneen hullun matka katkeaa ja yöksi kahden kesken jäädä täytyy. Tuleva mami ponnistaa bluena takapenkillä ja kohta yön lapsi hengailee maailmaan. Uunituore isä potkaisee vahingossa mankkaa ja Born to be Wildin ensisäkeet lävähtävät kajareista. Vastasyntyneen ensiparkaisu takertuu kurkkuun. Se kuuntelee. Se on kuullut äänen. Kirkan äänen.

Mitä tapahtuu ihmiselle, jonka sieluun elämän ensisekunneilla tatuoituu Kirka Babitzinin hurjan karhea soundi ja karhean hurja tulkinta? Tatuoinnistahan ei eroon pääse. Ilossa, riemussa ja murheessa, arjessa, auringonpaisteessa ja paskakasassa. Päässä soi aina Kirka.

Hetki lyö ei kerro Kirkan elämästä. Se kertoo miehestä, joka on saanut elämänkumppanikseen Kirkan musiikin. Leijat, Mrs. Robinson, Silta yli synkän virran, Kahden hullun matka, Tunnetko, Sua mä kaipaan, Kulman kundit jne.  Suomalaisen musiikkielämän rautaa ja kettinkiä, joka on jäänyt soimaan ikuisesti. Koska eräällä oli ääni.

”Esitys ei ollut pelkkää Kirka-huumaa, kuten ennakko-odotukset antoivat olettaa. Näytelmä on enemmänkin tarina rakkaudesta, syntymästä ja musiikista. Pirskahtelevan raikas meno kantoi kolmen näyttelijän voimin eikä jättänyt kylmäksi. Uskomattoman hienot laulusuoritukset ja napakat, yllättävät leikkaukset kohtausten välillä pitivät yleisön hereillä alusta loppuun. Juoni kuljetti nuoren parin mukana läpi elämän, eikä kummallisilta käänteiltä vältytty. Todeksi tulivat monet asiat, kuten että Mosse on paska auto, lottovoitto on pahasta ja rakkautta osoitetaan heittelemällä kiviä päähän. 

Kevyehkö esitys sisälsi myös draamaa ja sai varmasti herkemmän katsojan silmäkulmat kostumaan. Omakohtaisesti päällimmäiseksi jäi hyvä ja keveä olo, ilman sen enempiä analyysejä. Hetki lyö -esitys on niitä asioita, joita kannattaa tämän kesän menosuunnitelmiin lisätä.”              

Outi Kallas, Uusi Rovaniemi

Työryhmä:

Esko Janhunen (Kirkan lahje)

Ohjaus ja tuotanto Hannu Friman

Rooleissa Oiva Nuojua, Tuija Nuojua, Ville Seivo

Musiikin sovitus Tomi Enbuska

Graafinen suunnittelu Kalle Erkkilä

.....

Liput teatteriin voi hankkia hyvillä mielin. Sairaustapauksissa vaihdamme liput aina kuluitta toiseen näytökseen. Tutustu turvallisuusohjeisiin ja peruutusehtoihin​​​​​​​

.....

Vietä iloiset pikkujoulut Linnateatterissa!

Linnateatterin valmiiksi paketoidut pikkujoulut sisältävät hillitöntä viihdettä, makuhermojen kutkuttelua, hyvää seuraa ja ilonpitoa! Pikkujoulupakettiin sisältyy alkumalja, jouluinen dinneri Linnateatterin ravintolassa, eteis- ja narikkapalvelut sekä tietysti illan ohjelma.

Tämä esitys on paketoitu Teille valmiiksi pikkujouluelämykseksi. Pikkujouluillan show&dinner hinta 85 €
Voit tutustua pikkujoulumenuun tästä >

.....

Liput ja ruokailun voit varata tällä sivulla olevan lippulinkin kautta viimeistään viikkoa ennen esityspäivää. Lähempänä ajankohtaa ole suoraan yhteydessä myyntipalveluumme.
Ryhmävaraukset (yli 20 henkilöä) ja pyörätuolipaikat vain Linnateatterin myyntipalvelusta.

Näytökset

HETKI LYÖ
Esityslippujen lisäksi
Show and dinner
Katso menu
20.11.2020 20:00
OSTA LIPPU

HETKI LYÖ
Esityslippujen lisäksi
Show and dinner
Katso menu
21.11.2020 20:00
OSTA LIPPU