GIMME ABBA

Domino-sali

la 12.12.2020 PERUTTU
la 19.12.2020 PERUTTU

Peruslippu: 32€
Eläkeläinen: 27€
Opiskelija / työtön: 27€
Show&Dinner: 85€

n. 2h sisältäen väliajan, K-18

Gimme Abba

Tapahtuma on peruttu. Lue lisää >

Gimme Abba-bilebändi tarjoilee unohtumattoman illan Abban parhaiden hittien parissa. Viisihenkinen yhtye koostuu neljästä solistista ja kiipparistista.

Tuoreen kokoonpanon yhteistyö on alusta asti sujunut saumattomasti, ja kaikkien yhteisenä intohimona on tuoda legendaariset kappaleet modernisoituina niin vanhojen kuin uusienkin Abba-fanien kuultavaksi. Upeat, modernit versiot herättävät kaikkien rakastamat klassikkobiisit uudella tavalla eloon.

Tribuuttiyhtyeen sovituksia kuunnellessa nautit ja hämmästyt, joko tanssien tai drinkkiäsi imeskellen. Vietä pikkujouluja kanssamme, niin hauskuus ja väriloisto on taattu!

Solisteina: Annica Milán, Suvi Aalto, Valtteri Lehtinen ja Joonatan Perälä.

Kiippareissa teitä viihdyttää Juho Peuraniemi

K-18

.....

Liput teatteriin voi hankkia hyvillä mielin. Sairaustapauksissa vaihdamme liput aina kuluitta toiseen näytökseen. Tutustu turvallisuusohjeisiin ja peruutusehtoihin

.....

Vietä iloiset pikkujoulut Linnateatterissa!

Linnateatterin valmiiksi paketoidut pikkujoulut sisältävät hillitöntä viihdettä, makuhermojen kutkuttelua, hyvää seuraa ja ilonpitoa! Pikkujoulupakettiin sisältyy alkumalja, jouluinen dinneri Linnateatterin ravintolassa, eteis- ja narikkapalvelut sekä tietysti illan ohjelma.

Tämä esitys on paketoitu Teille valmiiksi pikkujouluelämykseksi. Pikkujouluillan show&dinner hinta 85 €
Voit tutustua pikkujoulumenuun tästä >

.....

Liput ja ruokailun voit varata tällä sivulla olevan lippulinkin kautta viimeistään viikkoa ennen esityspäivää. Lähempänä ajankohtaa ole suoraan yhteydessä myyntipalveluumme.
Ryhmävaraukset (yli 20 henkilöä) ja pyörätuolipaikat vain Linnateatterin myyntipalvelusta.