FÖLIN ALTA - PÄÄTÖN REVYY PÄÄTTÄJISTÄ

Tapahtumatelakka

2.6. - 6.8.2022

Peruslippu: 38€
Eläkeläinen: 35€
Opiskelija: 15€

n. 2h sisältäen väliajan

Fölin alta - päätön revyy päättäjistä

Nyt nauretaan! Ruissalon Telakan kesäteatterin täyttävät tänä kesänä kaikille tutut päättäjät. Heitä voi nähdä niin lavalla kuin katsomossakin, kun kesäkuun alussa pyörähtää käyntiin kesän naurettavin esitys FÖLIN ALTA – päätön revyy päättäjistä.

Linnateatterin FÖLIN ALTA – päätön revyy päättäjistä on kesän 2022 riemastuttavin esitys koko kansan tuntemien päättäjien kommelluksista ja periturkulaisesta päätöksenteosta. Ruissalon Telakan kesäteatterissa nauretaan ja lauletaan päivänpolttavat ilmiöt isoksi sketsikimaraksi.

Hervottomasti naurava yleisö saa tietää, miltä maailma näyttää, kun sitä katsoo poliittisten lasien läpi. Revyyssä selviää myös, mikä tulee olemaan seuraava pieleen menevä rakennusprojekti Turussa ja millä kertoimella sen budjetti paisuu. Entä minkä laulun esittävät Pormestarit Areenalla?

Päättäjät vedetään fölin alta huikean nelikon voimin. Naurettaviin suorituksiin taipuvat Pihla Penttinen, Emmi Kangas, Jukka Kuronen ja Mikael Haavisto muuntautuvat huikeaksi galleriaksi paikallisia ja valtakunnallisia poliitikkojulkkiksia.

Kesän mielettömimmät ”totuudet” nivoo yhteen ohjaaja Mika Eirtovaara.


Käsikirjoituksesta vastaavat Roope Lipasti, Liila Jokelin, Antto Terras, Anna-Maija Ihander, Anders Helenius, Niina Lahtinen ja Katariina Havukainen.

Pukusuunnittelu: Tiina Valkama

Lavastus: Teppo Järvinen

Ääni- ja valosuunnittelu: Esa Näykki

Tekniikka: Kristian Uusitalo

Koreografia: Laura Alho

Maskit ja peruukit: Minna Pilvinen

Tarpeiston valmistus: Nanna Mäkinen

Pukujen ompelu/pukija/pukuhuolto: Kirsi Kiiskijärvi

Lavastuksen toteutus: Mikko Saaristo

Ohjaajan assistentti: Teresia Harri

Kuvitus: Teppo Järvi

Graafinen suunnittelu: Mari Mero


Esitykset Ruissalon Telakalla, Hevoskarintie 23, Turku.

....

Liput voit varata nettisivuillamme tai halutessasi myös myyntipalvelustamme.
Ryhmävaraukset (yli 20 henkilöä), ja pyörätuolipaikat vain Linnateatterin myyntipalvelusta.Pssst! Fölin vesibussi kuljettaa Ruissalon Telakalle mennen tullen, vesibussin aikataulu löytyy täältä.