EDU KETTUNEN & MIKA KUOKKANEN JOHANNA & MIKKO IIVANAINEN

Teatteriravintola

to 14.3.2019

Peruslippu: 29€
Eläkeläinen: 29 €
Opiskelija / työtön: 29 €

n. 2 h sisältäen väliajan

2 + 2 on enemmän!

Suomalaisen kevyen musiikin ystäville tulee maaliskuusta 2019 eteenpäin mahdollisuus nähdä kaksi pitkään toiminutta hienoa duoa yhdistävän voimansa. 

Edu, Mika ja IIvanaiset muodostavat nelikon, josta ei tunnetta ja sävyjä puutu! Olohuonemaisissa konserteissa nämä neljä esittävät yhdessä omia kappaleitaan sekä myös huolella valikoimiaan lainakappaleita. 

Luvassa on herkkiä hetkiä, elämänmakuisia tarinoita ja tietysti myös huumoria!

EDU KETTUNEN:

Suomalaisten laulaja-lauluntekijöiden ehdottomaan eliittiin kuuluva Edu Kettunen ei pahemmin esittelyjä kaipaa. Monista hänen tekemistään klassikkokappaleistaan on tullut jo lähes kansanlauluja, jotka periytyvät sukupolvelta toiselle.

MIKA KUOKKANEN

Mika Kuokkanen on tuttu laulaja/ kitaristi  Hoedown-yhtyeen lisäksi mm. J. Karjalaisen Lännen-Jukka- kokoonpanosta, yhteistyöstään Ninni Poijärven kanssa sekä kansainvälisistä seikkailuistaan musiikin viemänä mm. Amerikassa ja Australiassa.

JOHANNA IIVANAINEN

Musiikkialan palkinnoilla palkittu, koko kansan itkettäjä,  SuomiLOVE-ohjelmastakin tuttu Johanna Iivanainen on julkaissut kaksi suomenkielistä soololevyä joissa kuullaan hänen omia sävellyksiään.

MIKKO IIVANAINEN

Mikko Iivanainen on monista kokoonpanoista tuttu on monipuolinen kitarataiteilija.  Johannan ja Mikon upean duon ohella hänet tunnetaan hyvin myös loistavana jazz-kitaristina mm. Free Control, Loco Motife ja Nordic Trinity Trio kokoonpanoissa.Keittiömestarimme on loihtinut

MAISTUVAN MENUN

Katso menu